צביעת עץ למראה מתכתי

• הוסף לסימניות
רוצה לדמות ברהיטים (חדשים, בבניה) מראה של פלדה שחורה ומראה של מתכת בגוון גולד רוז שמאד הולך היום.
היות ששימוש במתכת אמיתית מייקרת את בנית הרהיט באופן משמעותי- חשבתי לצבוע בצבע את החלקים הרצויים.

1. האם צבע סוויד מטאלי של טמבור לדוגמא יחזיק מעמד טוב על עץ, כמובן שאחרי צבע מקשר ולא ישירות.
2. לצבע שחור- איזה סוג צבע כדאי לעשות? כי צבעי מתכת רגילים לא נותנים מראה של מתכת אלא רק מתאימים לצביעה על מתכות, ואני רוצה מראה וטיפת תחושה כמו של מתכת- פלדה

• הוסף לסימניות
צבע סוויד מטאלי אולי יחזיק טוב על עץ אבל לא רואה כל קשר בינו לבין מראה פלדה/ברזל
אני במקרים כאלו משתמשת בצבעים המיועדים למתכת המרוקעים
לדעתי, הם עושים את האפקט מצוין. צריך רק לדעת איך להשתמש בהם...
לגבי הגוונים- השחור קיים ודאי לגב הגולד רוז -צריך לבדוק ייתכן ואפשר לערבב שני גוונים

• הוסף לסימניות
צבע סוויד מטאלי אולי יחזיק טוב על עץ אבל לא רואה כל קשר בינו לבין מראה פלדה/ברזל
אני במקרים כאלו משתמשת בצבעים המיועדים למתכת המרוקעים
לדעתי, הם עושים את האפקט מצוין. צריך רק לדעת איך להשתמש בהם...
לגבי הגוונים- השחור קיים ודאי לגב הגולד רוז -צריך לבדוק ייתכן ואפשר לערבב שני גוונים
תודה!
הסוויד המטאלי- יש לו מראה מתכתי, אין בו שחור, אבל לגוון השני מצאתי משהו די תואם, כך שאת זה זה יכול לפתור במידה הווא יהיה עמיד.
על איזה סוג צבע את מדברת? צבעי מתכת? ממניפת RAL?
איפה קונה?

• הוסף לסימניות
לגבי הסוויד המטאלי- עשי כהבנתך,

אני משתמשת בצבעי המרייט של יעקובי-מגיע בגוונים קיימים בחלק וברקוע

• הוסף לסימניות
לגבי הסוויד המטאלי- עשי כהבנתך,

אני משתמשת בצבעי המרייט של יעקובי-מגיע בגוונים קיימים בחלק וברקוע
והם נותנים מראה מתכתי גם כשהם מיושמים על חומרים אחרים ולא על מתכת?

קידמת אותי, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קיים גם חיקוי של טמבור להמרייט (יש לו שם דומה, אינני זוכרת כרגע)
זה צבע מתכת במראה רקוע. נראה מצוין!

• הוסף לסימניות
קיים גם חיקוי של טמבור להמרייט (יש לו שם דומה, אינני זוכרת כרגע)
זה צבע מתכת במראה רקוע. נראה מצוין!
של טמבור נקראים המרטון אם אני לא טועה
אבל לדעתי האישית ההמרייט הרבה יותר ידידותי למשתמש

• הוסף לסימניות
והם נותנים מראה מתכתי גם כשהם מיושמים על חומרים אחרים ולא על מתכת?

קידמת אותי, תודה רבה!

כן, הם נראים נפלא על בדי קנווס, משטחי עץ, זכוכית ואפילו על קלקר מחופה

• הוסף לסימניות
יש לך אולי תמונה של דבר כזה להראות לי? של מוצר צבוע?
כי
כן, הם נראים נפלא על בדי קנווס, משטחי עץ, זכוכית ואפילו על קלקר מחופה
זה ממש מה שאני מחפשת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה