צביעת פאה

• הוסף לסימניות
ניסית לצבוע פאה לבד?
יש לך נסיון או ידע בזה?
זה הולך, או שעדיף לתת למישהיא מקצועית?
ואם כן, מה המחירים בערך? (פאה קצרה)

• הוסף לסימניות
אם זו פאה יקרה אני הייתי מפחדת לנסות...
מחיר לפאה קצרה זה בסביבות 200 - 240 ש"ח.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני צבעתי לבד פאה יקרה וטובה כבר פעמיים, זה מאד פשוט אם קונים את הערכה עם כל מה שצריך אך לוקח קצת זמן ובסבלנות
יש לי עכשיו פאה שממתינה לצביעה כבר חודשיים לפחות, הצבע גם, אבל לא שווה לי לתת למישהי

• הוסף לסימניות
צבעתי לבד.
קניתי צבע ב20 שקל, עשיתי לפי ההוראות והפאה יצאה חבל"ז.
עשיתי חשבון שאם תהיה לי טעות, זה ממילא מום עובר, כי תוך 5 חודשים הצבע יורד.
הבעיה היא לכוון בצבע.
לכן הייתי ממליצה לנסות קודם מאחורי הפאה.
זה מה שעשיתי, אבל אני לא לוקחת אחריות:rolleyes:

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי מפאנית אחת סיפור זוועה על פאה אחת שנהרסה בצביעה ידנית בנתיים צבעתי כבר כה פעמים פאות והדרכתי המון נשים בסביבתי ולא ראיתי שקרה משהו.
ופאנית אחרת שאצלה אני מסרקת היום אפילו הדריכה אותי איך לעשות גוונים.
יש כאן אשכול ענק עם הדרכות בנושא, חפשי אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1427037:
תודה!

וגם לך שעת סיפור, עזרת לי מאוד באשכול ההוא ,פשוט"לגזור ולשמור"

יש משהוא מיוחד אם אני רוצה גם גוונים?

בשמחה, אני לא הצלחתי בפעם הראשונה ואחרי הפעם השנייה לא ניסיתי.
הרעיון הוא לבחור קצות שערות בנייר כסף. היא הראתה לי איך היא בוחרת את השערות עם חוד המסרק בצורה שמציירים "גל". כלומר היא הולכת לפי הפיתול החל מהשביל פנימה החוצה וכל השער שנצבר במסרק מהצד החיצוני נאגר בנייר כסף ולא נצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1427066:
בשמחה, אני לא הצלחתי בפעם הראשונה ואחרי הפעם השנייה לא ניסיתי.
הרעיון הוא לבחור קצות שערות בנייר כסף. היא הראתה לי איך היא בוחרת את השערות עם חוד המסרק בצורה שמציירים "גל". כלומר היא הולכת לפי הפיתול החל מהשביל פנימה החוצה וכל השער שנצבר במסרק מהצד החיצוני נאגר בנייר כסף ולא נצבע.

תודה!
כלומר הגוונים הם בעצם שערות שלא נצבעו?

• הוסף לסימניות
זה אפשרות אחת.
אפשרות שנייה היא עם אבקת הבהרה, אחרי הצביעה. אבל אין לי מושג בדיוק איך עושים זאת.

• הוסף לסימניות
אני צבעתי לבד הרבה מאוד פעמים, יש רק חסרון אחד
הריחחחחחחחחחחח
למה אי אפשר לעשות ריח קצת יותר נורמלי לצבעי שיער?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה