- הוסף לסימניות
שלום רב,
יש לי שולחן עץ מליבנה, בצבע הטבעי שלו, ללא ציפוי,
נאמר לי שהחומר סופג לכלוך וצריך לנקות במיידי, ובנוסף יש לשולחן מגע מעט מחוספס ופחות נעים.
לינק למוצר:
www.ikea.com
אני מעוניינת לצבוע / לצפות את השולחן בלכה / חומר כלשהו
כך שאוכל להשתמש על גביו עם מגוון חומרים והמגע יהיה חַלק ונוח בדומה לפורמייקה / זכוכית וכדו'.
אני אוהבת את המראה שלו, כך שהייתי מעדיפה צבע שקוף מט.
באיזה חומר צביעה מומלץ להשתמש?
היה את אותו שולחן גם מצופה מלמין / אקריליק, אך עשוי שבבית דחוסה, הבנתי שהוא פחות חזק והבלאי גדול יותר. (בחנות ציפוי המגירות היה מקולף בפינות.)
אשמח לשמוע מנסיונכם גם על כך. יש לי עדיין אפשרות החלפה לגירסה הלבנה:
www.ikea.com
או לשולחן דומה:
www.ikea.com
תודה רבה!
יש לי שולחן עץ מליבנה, בצבע הטבעי שלו, ללא ציפוי,
נאמר לי שהחומר סופג לכלוך וצריך לנקות במיידי, ובנוסף יש לשולחן מגע מעט מחוספס ופחות נעים.
לינק למוצר:
NORDEN שולחן מתקפל, ליבנה, 26/89/152x80 ס"מ - IKEA
חסכו במקום ושמרו על סדר בעזרת שולחן מתקפל NORDEN בעל מראה סקנדינבי פשוט שמצויד במגירות עבור סכו"ם ומפיות. יש סיבה לכך ששולחנות מתקפלים קיימים כבר מאות שנים. מימדי השולחן הקטנים מאפשרים לכם להשתמש בו גם חלל חדר מוגבל. 6 מגירות מתחת למשטח השולחן לאחסון מפיות, סכו"ם, נרות וכדומה.
אני מעוניינת לצבוע / לצפות את השולחן בלכה / חומר כלשהו
כך שאוכל להשתמש על גביו עם מגוון חומרים והמגע יהיה חַלק ונוח בדומה לפורמייקה / זכוכית וכדו'.
אני אוהבת את המראה שלו, כך שהייתי מעדיפה צבע שקוף מט.
באיזה חומר צביעה מומלץ להשתמש?
היה את אותו שולחן גם מצופה מלמין / אקריליק, אך עשוי שבבית דחוסה, הבנתי שהוא פחות חזק והבלאי גדול יותר. (בחנות ציפוי המגירות היה מקולף בפינות.)
אשמח לשמוע מנסיונכם גם על כך. יש לי עדיין אפשרות החלפה לגירסה הלבנה:
NORDEN שולחן מתקפל, לבן, 26/89/152x80 ס"מ - IKEA
NORDEN שולחן מתקפל, לבן, 26/89/152x80 ס"מ מימדיו הקטנים של שולחן מקלים על שילובו עם הריהוט, גם כאשר המקום מוגבל. שולחן אוכל עם 2 הארכות. מקום ל - 2 - 4 סועדים; ניתן לכוונן את אורך השולחן לפי הצורך. 6 מגירות מתחת למשטח השולחן לאחסון מפיות, סכו"ם, נרות וכדומה.
או לשולחן דומה:
רהיטים לבית
רהיטים לבית של איקאה מחכים לכם באתר ובסניפים. מיטות, פתרונות אחסון, רהיטים לבית, מטבחים ועוד. היכנסו והתרשמו ממגוון המוצרים לבית במחלקות איקאה השונות
תודה רבה!
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים