כללי צביעת תמונה ישנה

• הוסף לסימניות
מאוחר יותר אעלה לכאן הסבר איך טיפלתי בפנים, שזה הדבר שנראה לי נקודת התורפה בצביעת תמונות. בכל אופן נראה לי שעליתי על שיטת שילוב שעושה את זה בצורה משופרת.

קבצים מצורפים

• 2-.jpg
    KB 781.1 · צפיות: 35
  • 4-.jpg
    KB 800.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אואו!!
איזה יופי- אשמח לשמוע פרטי עבודה.

• הוסף לסימניות
וואו!
עכשיו אני לומד פוטושופ, אני מאמין שעוד נגיע לזה אבל אני סקרן כאן ועכשיו, איך בכלל צובעים תמונה? האם ע"י בחירת אזורים וצביעתם בשכבה מתחת ואז שיטת שילוב (כמו שהזכרת)? וא"כ איזה שיטת שילוב? אשמח לשמוע...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
וואו!!! זה פשוט מדהים ומדויק!
אשמח לשחתוף בשיטת העבודה.

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
ואם אפשר הערה.... במכנסיים של הילד הקטן משמאל נצבע גם חלק קטן מהחצאית של הילדה שעומדת מאחוריו.... תקני את זה וזה יותר ממושלם!!!

• הוסף לסימניות
טוב, אני לא הולכת לעשות את הכל מחדש בשביל מדריך, כן?
וממילא כל תמונה צריכה טיפול אחר לפי הנתונים הספציפיים שלה כך שגם אם אני אתן את כל התהליך במפורט, הערכים שצריכים להכניס לכל פעולה יהיו ממילא אחרים.
אז לפחות כמה צילומי מסך מתוך הקובץ הקיים -

1. דבר ראשון שיניתי ב-hue-saturation מגווני אפור לספיה, זה צבע יותר טבעי לעבוד עליו כבסיס מתחת לשכבות הצבע.

צפה בקובץ המצורף 134072

2. שכפלתי את השכבה ונתתי לה יותר צהוב. השכבה הזו מיועדת להיות צבע העור של הפנים, הידיים והרגליים.

צפה בקובץ המצורף 134073

3. נתתי לשכבה הזו linear light

צפה בקובץ המצורף 134074

4. הוספתי מסכה שתבטל משכבה זו את כל החלקים שאינם פנים, ידיים ורגליים, והנמכתי את השקיפות ל-15% בלבד. למרות שעושה חשק לתת הרבה יותר מ-15% כדי לראות שינוי דרסטי, עדיף לא להגזים כדי להגיע לתוצאה טבעית. עדיף להיות מתונים בכל שלבי הצביעה כדי לשמור על אחידות וטבעיות ורק בשלב הסופי כשכל החלקים מתחברים לשחק עם הרוויה.

צפה בקובץ המצורף 134075

5. כאן אפשר לראות את השכבות של הצבע, השתמשתי בשילוב של hard light או soft light עם שקיפות משתנה לפי ההרגשה. צבעתי במברשות רגילות, לא איזורי בחירה למי ששאל - כי הנמלים לא מדייקות לדעתי.

צפה בקובץ המצורף 134077

6. זהו בעצם. נשאר רק לאחד את התמונה ולשחק עם הנתונים שלה. קיצור מקשים שמישהו העלה פעם שדרג לי את החיים: ctrl+alt+shift+e נותן שכבה מאוחדת של כל השכבות הגלויות מבלי לאבד אותן. אני מנסה auto levels ומסתבר שהתמונה הולכת ומשתפרת..

צפה בקובץ המצורף 134079

7. אני רוצה להוריד את הצהוב מהתמונה ונותנת פקודה auto colors על שכבה משוכפלת. עם שקיפות של 30% התמונה לא מדי צהובה ולא מדי כחולה, בדיוק בסדר.

צפה בקובץ המצורף 134080

8. שכבה נוספת לנסיונות רוויה - אני נותנת brightnes/contrast מוגזם, ואז משחקת בשקיפות שלה. 24% מוצא חן בעיניי כרגע... וזהו.

צפה בקובץ המצורף 134081

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 822.8 · צפיות: 20
  • 2.jpg
    KB 900.2 · צפיות: 18
  • 3.jpg
    1.2 MB · צפיות: 14
  • 4.jpg
    KB 848.4 · צפיות: 14
  • 5.jpg
    KB 908.9 · צפיות: 15
  • 6.jpg
    KB 890.8 · צפיות: 16
  • 7.jpg
    KB 881.1 · צפיות: 20
  • 8.jpg
    KB 902.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עבודה יסודית ומעולה!! נהנתי לראות את שיטות השילוב, ואיך התאמת את הצהוב לעור הפנים והידים בכמות מדויקת.
עהודה מקסימה!!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מעולה!!
יישר כח.
נא להוסיף ל'כספת המומלצים'.

• הוסף לסימניות
וואו! עשית לי חשק! למרות שלא למדנו את זה עדיין עוד לפני שהעלית את המדריך ניסיתי את כוחי גם כן.... ולא הבנתי למה אני לא מצליח להגיע לתוצאה כ"כ טובה :( עכשיו אני מבין :) יישר כח גדול!

נכתב ע"י חבר;818103:
מעולה!!
יישר כח.
נא להוסיף ל'כספת המומלצים'.

מצטרף, כמובן....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
עבודה יסודית.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
עבדת יסודי...
שוב - כל הכבוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה