צביעת תמונות של יוני באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
ביקשו לי לצבוע תמונות של הצייר יוני. ואין לי מושג בצביעה ממש לא התחום שלי. יש לכם אפשרות לתת לי טיפים קטנים איך לעשות את זה ואיך צובעים. זה לא צריך להיות מקצועי כ"כ זה מיועד למבצע של חיידר.

• הוסף לסימניות
אפשר קצת פירוט איך לעשות את זה? ולמה עדיף פוטושופ הרי באילוס' הוא מחלק לי את התמונה לגורמים

• הוסף לסימניות
פוטושופ:
שימי את הציור בשכבה של הכפלה
ותצבעי בשכבה מתחת

• הוסף לסימניות
הכי פשוט ומהיר זה מילוי שטחים עם הדלי.

• הוסף לסימניות
שלב א' שכפלי את השכבה, ותשאירי לך רק את הקו השחור.
שלב ב' תצבעי בשכבה מלמטה או באמצעות כלי הדלי, או בעזרת העפרון/ מכחול (כייון שיש לך קווים שחורים בשכבה מעל העבודה זריזה כי את לא צריכה להשגיח שלא יברח וכו..
שלב ג' בעזרת כלי ההכהיה/ הבהרה את מוסיפה אור וצל להוספת נפח.
שלב ד' אפשר להוסיף בצבע נוסף קצת קווים /נקודות בהתאם לציור.

• הוסף לסימניות
בפוטושופ אין צורך להשים את שכבת הצבע מתחת.
אפשר לעשות אותו(בחלון השכבות)למצב הכפלה.

• הוסף לסימניות
אתמול בדיוק ניסיתי את כוחי בצביעה (ציור של יוני), לא ממש סייד מומחה, מה לעשות...
התוצאה מצורפת.

כלי עבודה: פוטושופ, סגירת קוים, כלי הקסם, ומברשת צביעה עם ריכוך.

צפה בקובץ המצורף 181163

קבצים מצורפים

• צביעה בפ'ש.png
    KB 891.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
באילוסטריטור אולי זה מפרק את התמונה לגורמים אבל לא זה מה שיעזור לך, בפוטושופ הרבה יותר קל!!!
עם מטה בקסם כמו שאמרו למעלה.
המון המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמה את התמונה במצב של שיטות שילוב "מולטיפלי"
וצובעת מעל בשכבות נפרדות
כך לי זה הכי קל

• הוסף לסימניות
טרי משבוע שעבר, ניסיתי את כוחי בציור וצביעה
את הילדון הזה, ציירתי וצבעתי באילוס' ואור וצל בפוטושופ

קבצים מצורפים

• קימל.png
    KB 554.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה!
איך עשית את הקו הלא חלק הזה?
זה נראה כמו עקיבה חיה - LIVE TRACE,
שאת זה בד"כ עושים לתמונות מיובאות לאילוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1162848:
שלב א' שכפלי את השכבה, ותשאירי לך רק את הקו השחור.
שלב ב' תצבעי בשכבה מלמטה או באמצעות כלי הדלי, או בעזרת העפרון/ מכחול (כייון שיש לך קווים שחורים בשכבה מעל העבודה זריזה כי את לא צריכה להשגיח שלא יברח וכו..
שלב ג' בעזרת כלי ההכהיה/ הבהרה את מוסיפה אור וצל להוספת נפח.
שלב ד' אפשר להוסיף בצבע נוסף קצת קווים /נקודות בהתאם לציור.
ברשותכם אני רוצה להצטרף לנושא
1.איך משאירים רק את הקווים השחורים
2.לוקח לי המון זמן בשיטה שאמרתם (מטה קסם ומילוי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה