תנו לי ביקורת - צבעוניות ושובבות -

• הוסף לסימניות
ומשת"פ מתוק במיוחד.
ביקשתי ממנו לספר סיפור לשפן, תראו את האינטראקציה ביניהם ;) :D :p
קשה מאד לסנן ;) :confused:
תמונות נוספות בתיק עבודות

IMG_2754 חיתוך פנורמי copy.jpg
IMG_2765 copy.jpg
IMG_2767 copy.jpg
IMG_2780 copy.jpg

• הוסף לסימניות
מדליק ביותר
ויש שם עוד כמה בתיקית עבודה
שמגיע להם פתיחת אשכול נפרדת
אהבתי שם את שניהם יחד באדנית... תמונה אלופה

• הוסף לסימניות
תודה, תודה לכולן!
כמה כיף לקרוא את התגובות :)

• הוסף לסימניות
מדהים איך שאת מביעה בתמונות את היחודיות באופי של כל ילד!

• הוסף לסימניות
מלא אושר!
תמונות יפות:)

• הוסף לסימניות
מדהים איך שאת מביעה בתמונות את היחודיות באופי של כל ילד!
מלא אושר!
תמונות יפות:)
מקסים!!
נראה שיהיה לו כיף איתך
ואו איזה כיף וזרימה!
מהמם מלכי!
תודה תודה חברות!
תדעו לכם שהתגובות האלו עושות לי הכי טוב!
המשפטים שכתבתן כאן הן הן ההוכחה שהצלחתי להעביר את התחושות ולעשות את מה שאני רוצה וחולמת ומדברת עליו כל הזמן.
כי אני ברב המקרים לא פונקציה, אני נגועה... אולי אני אוהבת את התמונות כי עבדתי עליהן.
כך שלשמוע ממכן שהצלחתי להעביר את האושר, האופי של הילד והכיף שלו בצילומים - זה הסיפוק הכי גדול שלי. (מעבר לזה שכמובן התמונות יהיו מוצלחות ברמה הטכנית והמקצועית והיצרתית וכו')

• הוסף לסימניות
השלישית מושלמת!!!!!!!!!
שתדעי לך שאת מלמדת אותי הרבה על תקשורת נכונה עם ילדים במהלך הצילום
אין עליך {ועל התמונות שלך...........]

• הוסף לסימניות
משגע
התמונה הרביעית הורסת
אני אוהבת בעיקר את התמחונות שלך האלה שלא מצולמות בלוקיישנים מיוחדים
או מקוריים במיוחד ואת את זה מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה