צבעוני לי

• הוסף לסימניות
במיזרונית...
צילום אחרי צילום מתחיל להיות משעמם.
וזה מה שהוליד העמדה חדשה שהמצאתי... אולי היא לא תהיה בקטלוג ולא באתר אבל איתה אני הולכת לישון.
וזהו.

• הוסף לסימניות
אוהבת!

יכול להיות שאם שתי התיקים היו ממוקמים בצד ימין בצורה סימטרית, היית יכולה לוותר על הקווים המלוכנסנים, והתמונה הייתה עוד יותר מושלמת.

בכל אופן, פספוס אם לא ישימו את התמונה הזו, בקטלוג

• הוסף לסימניות
מדהים!
זה מושלם,גם לפירסומת וגם לקטלוג.
סטיילינג משגע.
אגב, כיף אמיתי ללקוחות שלך.
כל מה שאת עושה, זה מכל הלב!

• הוסף לסימניות
מהמם!
תסדרי את הצבעים בפינה בהתאם למתכונת שיש על התיקים - הסדר השונה מציק בעיניים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד !

הייתי מוותרת על הפסים

• הוסף לסימניות
יפהיפה, גם אני הייתי מזיזה את התיק הימני עוד קצת ימינה, ומוותרת על הפסים

• הוסף לסימניות
לייק לייק לייק!!!
וזהו.
אין לי מילים יותר...

• הוסף לסימניות
יעל, הצילום מדהים

ורק חייבת לשתף שבזכות התמונות המדהימות שלך עשית לי חשק לקנות
קניתי היום מזרונית ומגיני ידיות מהדגם הזה של הפסים

• הוסף לסימניות
תודה חברות!
איזה כייף שאתן אוהבות!

ותודה על ההערות המחכימות

• הוסף לסימניות
משתפת בעוד העמדה מעניינת..

• הוסף לסימניות
נהדר,
בראשון התמונות הקטנות למטה, תוסיפי שחורים, נראה שיש בהם קצת פלאר,
גם באחרונות נראה שהתאורה האחורית קצת חזקה?

• הוסף לסימניות
התאורה אחורית מכוונת שיישרף הרקע, אבל עדיין זולג קצת.
יותר מזה אם הנמכתי- לא נשרף..
חסמתי עם רפלקטורים כמה שהצלחתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה