כללי צבעים בפוטושופ

• הוסף לסימניות
האם אפשר לשנות את צבעי התמונה לשחור - לבן, פרט לאובייקט ספציפי בצבע אדום.
לדוג' תמונת ילד עם כובע אדום, מחזיק פרח אדום וברקע של עלים - האובייקטים היחידים שצריך שישארו באדום הם הכובע והפרח.

כמובן, פרט לשינוי ידני עם מסכות...

• הוסף לסימניות
בוחרת את הפרח שאת רוצה להשאיר צבעוני הופכת בחירה ואז:image-adjustments-desaturate
ווואלללה!בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לבחור את הפרח להפוך בחירה ואז"image-adjustments-desathrate
וואלללה!!!בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית,
עובד מעולה!

דרך אגב, אפשר ליצור אקשן חכם על הבסיס הזה (מדובר בהרבה תמונות של ילדים שונים)?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בוחרת את הפרח הופכת בחירה ואז:image-adjustments-desathratw
וואלללה!
בהצלחה:)
נראה לי שזו הפעם המאה שאני מגיבה לך ומשום מה אני לא רואה את התגובה....מקווה שאת כן.

• הוסף לסימניות
:rolleyes::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מומי;578067:
נראה לי שזו הפעם המאה שאני מגיבה לך ומשום מה אני לא רואה את התגובה....מקווה שאת כן.

עזרת לי מאד.
כבר סיימתי את העבודה (100 תמונות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה