כללי צבעים דהויים באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
כבר שאלתי ולא הצלחתי לטפל בזאת-
אני בוחרת צבעים מסוימים באילוסריטור, וכאשר אני סוגרת את הקובץ ל-pdf הצבעים ממש משתנים, ודוהים, מה הסיבה לכך?

• הוסף לסימניות
אפילו תגובה אחת לא קבלתי, מי כאן עדיין חבר בפורום?

• הוסף לסימניות
סגרת כנראה עם צבעיRGB הפידיאף ממיר את זה לCMYK בצורה ממש גרועה.

• הוסף לסימניות
אני מבינה את בעייתך גם אני נתקלתי בכך,
הקובץ הוא cmyk שמירה בשם לפי די אף, ופתיחתו באקרובט מראה אותו בצבעים דהויים,
אבל אם פותחים אותו באילוסטרייטור הצבעים נשארים כן בסדר.
השאלה היא מה יקרה בדפוס?

• הוסף לסימניות
תבדקי באקרובט בעזרת דוגם הצבע
advanced - print produciont - output preview
את הרכבי הצבעים ותשווי לאילוס,
אם ההרכב אותו דבר בשניהם, אז לכאורה זה רק בעיית תצוגה.

• הוסף לסימניות
איפה נמצא ה- advanced , באיזה חלון?
אני לא מוצאת

• הוסף לסימניות
advanced מופיע בראש התוכנה כחלק מהתפריט הראשי

• הוסף לסימניות
כנראה בגירסה קודמת ואין לי advanced , תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;405537:
כנראה בגירסה קודמת ואין לי advanced , תודה בכל אופן.

ראי פה

קבצים מצורפים

• output preview.jpg
    KB 19.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יש לך כנראה אקרובט רידר שלא מאפשר זאת.
אם את רוצה תעלי את הקובץ ונדגום לך את הצבעים הבעיתיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה