מידע שימושי צבעי בביתר

• הוסף לסימניות
צריכה בדחיפות צבעי בביתר, רוצה זול ככל האפשר אבל שיעשה עבודה יפה ויצבע רק את הקירות ;) (ישאיר בית נקי ורהיטים בלי 'שפריצים' וכד')

• הוסף לסימניות
ממליצה רק על יהודה צמח 054-697-7104
מאז שצבע אצלנו הוזמן להרבה בתים וכולם מברכים אותי

צביעה אכותית ויסודית!!
היה לנו חדר אחד עם מלא רטיבויות
הוא הגיע עשרות פעמים ועשרות שכבות עד שזה היה נראה מושלם!!!

יש לו צבע רחיץ מושלם
כבר שנתיים והכל נראה חדש
מתנקה בקלותתת.
מסור מאוד
משאיר נקי נקי נקי

לא מתמצאת במחירים
אבל בתחום כזה אני לא מחפשת דוקא זול
חשוב יותר האיכות, התהתליך של הצביעה, הדיוק בזמנין, האחריות וכ'
מה שנקרא שווה לשלם על שרות וזה לא הוצאה כשאת מקבלת תמורה מלאה
צבע שמינית-01.jpg

• הוסף לסימניות

צביעה אכותית ויסודית!!

יש לו צבע רחיץ מושלם
כבר שנתיים והכל נראה חדש
מתנקה בקלותתת.
מסור מאוד
משאיר נקי נקי נקי

לא מתמצאת במחירים
מה שנקרא שווה לשלם על שרות וזה לא הוצאה כשאת מקבלת תמורה מלאהצפה בקובץ המצורף 970427
מה זה המס' למעלה ומה בפרסומת?

• הוסף לסימניות
עשיתי לו חלק מהקופי (שם לעסק)
אני לא יודע אם הוא מגיע לביתר
20210930_155521.jpg

@בית מקטלוג

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ציון -0506937171
צבע לנו את הבית לפני שכירות - צבעי מקצועי מאוד ומחירים נוחיםם, נזהר כמו שצריך ..
אבל תמיד לייתר בטחון תדגישי שזה חשוב לך מאוד.
אחותי המליצה עליו גם לקרוב משפחה לפר' ענק וסיפרה שהוא היה מבסוט ממש!
הוא מהיישוב אדם, תשאלי אם יגיע לביתר. משערת שמן הסתם כן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

צביעה אכותית ויסודית!!

יש לו צבע רחיץ מושלם
כבר שנתיים והכל נראה חדש
מתנקה בקלותתת.
מסור מאוד
משאיר נקי נקי נקי

לא מתמצאת במחירים
מה שנקרא שווה לשלם על שרות וזה לא הוצאה כשאת מקבלת תמורה מלאהצפה בקובץ המצורף 970427
יהודה היה אצלינו, צבע נפלא! מדויק! עבודה יסודית - והשאיר מאדדדד נקי!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יוסף הצבעי
מומלץ מאוד
0548475637

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ציון -0506937171
צבע לנו את הבית לפני שכירות - צבעי מקצועי מאוד ומחירים נוחיםם, נזהר כמו שצריך ..
אבל תמיד לייתר בטחון תדגישי שזה חשוב לך מאוד.
אחותי המליצה עליו גם לקרוב משפחה לפר' ענק וסיפרה שהוא היה מבסוט ממש!
הוא מהיישוב אדם, תשאלי אם יגיע לביתר. משערת שמן הסתם כן.
תודה רבה וכן אצלי הלקוח זה הדבר הכי חשוב שיש.שמחתי לתת שרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בעקבות כמה אשכולות בנושא שנפתחו לאחרונה
אני מתכבד לפתוח את האשכול שיהיה מאגר מידע לעולם הענק של ספרים בנושאי התפתחות אישית מכל הסוגים,
למן ספרי פסיכולוגיה , טיפול, העצמה אישית מנטלית, כלכלית או עסקית, חברתית, ספרי השראה ומוטיבציה, וכל הטוב שיש לארון הספרים להציע.
(שימו לב, המלצות קריאה רק לספרים בנושאים הנ"ל, ספרי קריאה יפים ומרגשים ככל שיהיו אינם קשורים לכאן)
בכדי להפיק את מריב התועלת כדאי לציין בכל המלצה:
1] שם הספר [+ שם הסופר]
2] חלוקה לקטגוריה כללית כגון העצמה אישית או כלכלית וכד'
3] באיזה נושא הספר עוסק הספר בפרטות
4] סגנון הספר ספר כבד - לימודי / ספר לימודי אבל כתוב בצורה קלילה / סיפור או ביוגרפיה שמשתייך כמובן לנושאי האשכול
5] היכן ניתן להשיג

ראוי לציין גם את האשכול המקביל

נב. 1, בקשות לרכישה יד שניה, או ללוות ספרים, יכבידו על האשכול ולכן בבקשה נא לא לבקש כאן!
נב 2, מטבע הדברים אשכול כזה עלול להזמין מחאות נמרצות על ספרים מסוימים ודיונים נרחבים בהשקפה... מאת המעוררים למינהם, שיביאו בסופו של דבר לסגירת האשכול.
לכן נא לקחת בחשבון שהמלצה על ספר מסוים לא מהווה תעודת כשרות על תוכנו ובוודאי שלא על הסופר, ועל כל אחד לבדוק כל ספר שהוא רוצה לקרוא אם הוא מתאים לו מבחינה רוחנית.
ובזה יצאנו ידי חובת מחאה / אזהרה מכל סוג שהוא ובבקשה נא לא לסטות מנושא האשכול.
תודה רבה
פתרון למעקב אחרי אוטובוסים ומציאת חפצים אבודים
אבידות באוטובוסים הן תופעה נפוצה: ארנקים, מזוודות וחפצים קטנים נשכחים לעיתים קרובות, והנוסעים לא תמיד יודעים כיצד לאתר את האוטובוס שבו נותר הפריט. מצב זה יוצר חוסר נוחות ומבזבז זמן רב.

כיום, באמצעות האתר
דאטאבוס, ניתן לעקוב אחרי אוטובוסים ולנסות לאתר חפצים אבודים:
  1. נכנסים ל"מפה על פי קו" באתר ובוחרים את קו האוטובוס, חברת התחבורה והשעה המשוערת שהאוטובס יצאה.
  2. האתר מציג את מספר הרישוי של האוטובוס שנע באותו קו.
  3. לאחר מכן, ניתן להיכנס לחיפוש לפי מספר הרכב, ולבדוק את הנסיעות של האוטובוס בימים האחרונים. רוב הנסיעות הן קבועות, כלומר אם האוטובוס עבר במסלול מסוים ביום ראשון, סביר להניח שהוא יעבור באותו מסלול גם בימים אחרים בשבוע.
  4. בעזרת מידע זה, ניתן לתכנן להגיע לתחנה שבה צפויה הנסיעה הבאה של האוטובוס, לעלות עליו, ולנסות לאתר את החפץ שנשכח.
חשוב לדעת: ייתכן שהנהג כבר ביצע סיור באוטובוס והוציא את החפץ, אך לרוב יש לאוטובוס נסיעות נוספות באותו יום, ולכן ההמלצה היא לפעול ככל האפשר במהירות כדי לעלות על הנסיעה הבאה ולאתר את הפריט לפני שהיום מסתיים.
אני רק עכשיו גיליתי את האתר הזה, ולכן החפץ שלי לא נמצא – כבר היה יום אחרי. ניסיתי את מזלי, עליתי לאותו אוטובוס ובדקתי, אבל הפריט כבר לא היה עליו. בינתיים אני עדיין מחפש אותו.

לכן, בשביל לעזור לציבור, חשוב לדעת: אם הייתי יודע על האתר בזמן אמת, הייתי מתקשר לחבר לבדוק איפה הנסיעה הבאה של האוטובוס, כי חברות התחבורה לרוב לא יודעות בדיוק איפה האוטובוס נמצא והמידע שהן מספקות מוגבל.

אז תזכרו: אם אי פעם תאבדו משהו באוטובוס, יש פתרון שיכול באמת לעזור, ואם פועלים במהירות, הסיכוי לאתר את הפריט גבוה הרבה יותר
אני משתף את החוויה שלי כדי שמישהו אחר יוכל למצוא את מה שהוא איבד במהירות. אל תתייאשו. השתמשו באתר, עקבו אחרי האוטובוס בזמן הקרוב, ותנסו לפעול מהר. זה יכול לחסוך זמן ולהגדיל את הסיכוי למצוא את הפריט שלכם.– הוא באמת יכול לעזור!
לכניסה לאתר

יש בזה עוד הרבה פונקציות שוות
אני מחפש כבר תקופה עבודה והגעתי לכמה מסקנות שאשמח לשתף אתכם !

א. 1
מאוד עוזר ללמוד בספר הקדוש חובת הלבבות שער הביטחון זה נותן תחושת רוגע ושלווה,
[כמובן שצריך עבודה עצמית בשביל לחוש את הדברים וזה לא ברגע אחד].

א. 2 דבר נוסף שהספר הקדוש הזה נותן זה הגדרות מדויקות מה בגדר השתדלות ומה מעבר,
ממליץ ללמוד ביסודיות !!

ב.
אדם חייב לחפש עבודה שהוא מתחבר ואוהב !!
אבל יש בעיה לאנשים להיות אובייקטיביים ולחפש משהו לפי התחברות ואהבה לדבר
ויש לזה שני סיבות מרכזיות :
1.
לחץ חברתי או במילים אחרות פחד מה יגידו עליהם :
לדוגמא אדם רוצה להיות דרייבר הוא אוהב נסיעות הוא נהנה להסתובב בכל הארץ ,
אבל הוא מפחד מהסטיגמה שתידבק אליו [דוגמא קיצונית אבל זה הרעיון]
לבעיה הזאת אין לי פתרון כי אם אני יגיד לו שהתעלם מההרגשה של הסטיגמה,
יכול להיות שהוא לא יצליח ובסוף הוא ירגיש הרבה יותר גרוע מאם הוא היה
לוקח עבודה שהוא פחות אוהב אבל היא יותר מקובלת על הסביבה !!

זה אני משאיר למומחים בתחום ...
2. משכורת !!
אנשים בוחרים לפעמים עבודות שהם ממש לא סובלים רק בגלל משכורת יותר גדולה,
וצריך לדעת שממש לא בטוח שזה בגדר השתדלות !
הדברים נכתבים בצורה כללית ואין לסמוך על זה בצורה פרטית שכל אחד יעשה שאלת רב ,
וכמו כן שילך ליועץ כלכלי או מאמן אישי הדברים נכתבו כדי שיהיה תועלת ולא נזק חס וחלילה !!

יש כאלו שרוצים לבחור עבודה שהם אוהבים אבל הם לא מצליחים לחשוב בצורה נכונה מה הם אוהבים ,
המשכורת מבלבלת אותם !!
חשבתי על עצה מסוימת שאולי תביא תועלת לחשוב בצורה יותר הגיונית !!
תחשבו לעצמכם כאילו יש לכם דירה ללא משכנתא, יפה גדולה, ומשכורת מסודרת של 50,000 ש"ח [הלוואי...]
מה עכשיו הייתם רוצים לעבוד סתם בשביל למלאות את היום עם סיפוק ועשייה !! בכזה מצב החשיבה היא נטולת משכורת !

מקווה שיביא תועלת וסליחה על האריכות !!
אשמח לכל תגובה [חיובית...]
נהנית ? שים פידבק ! אנשים אוהבים לקבל תודה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה