כללי צבעי המסך

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה החומר שאני שולחת להדפסה מודפס כהה מדי, דברתי עם הדפוס (תמיד אותו אחד) והם הבהירו, התוצאה היתה גרועה לא פחות, אז חזרנו לכהה וזה מציק נורא
איך אוכל לדעת אם צבעי המסך שלי נכונים ואם כן מה עלי לומר לדפוס עמ"נ שיסדרו את הענין?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ישנה אפשרות של כיול צבעים למסך
אני מאמינה שבכל חנות מחשבים אפשר לעשות את זה
(אולי כדאי לברר טלפונית לפני זה)

• הוסף לסימניות
כנסי ללוח הבקרה > תצוגה > כיול צבע
ופעלי לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
ממה שבדקתי (הדפסתי בדפוס אחר) וראיתי שהצבעים שלי תואמים בדיוק למה שהודפס
כנראה שצבעי המסך שלי נכונים והבעיה בדפוס

• הוסף לסימניות
כדי לדעת אם הבעיה היא במסך שלך או בדפוס
מומלץ להדפיס אייריס.
מדפסות אייריס בדר"כ מכויילות לצבעים האבסולוטיים של הקבצים.

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת, גם המסך המכויל ביותר תמיד יהיה הבדל קטן בין ההדפסה בשטח לבין מה שנראה במסך. בדפוס תמיד הכל יוצא טיפה יותר כהה ממה שנראה במסך.

• הוסף לסימניות
כדי לדעת אם הבעיה היא במסך שלך או בדפוס
מומלץ להדפיס אייריס.
מדפסות אייריס בדר"כ מכויילות לצבעים האבסולוטיים של הקבצים.
אבל אם בדפוס אחר הכל היה תקין, זה לא אומר שהבעיה אצלם?

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת, גם המסך המכויל ביותר תמיד יהיה הבדל קטן בין ההדפסה בשטח לבין מה שנראה במסך. בדפוס תמיד הכל יוצא טיפה יותר כהה ממה שנראה במסך.
זה לא טיפה יותר כהה, זה ממש משמעותי

• הוסף לסימניות
יכול מאוד מאוד להיות,
אבל לא מחייב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה