כללי צבעי כריכת ספר שונים בדפוס מצבעי עמודי הפנים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, ממש אודה על כל עזרה.

המו"ל שלח לסופר שאיירתי את ספרו, עותק מודפס לבדיקה ואישור,
איור הכריכה הוא איור שמופיע גם באחד מעמודי הפנים של הספר -
בעמוד הפנים האיור יצא מדויק - צבעיו טובים, כפי שהם צריכים להיות.
בכריכה הצבעים שונים לגמרי - כהים מאוד ומעוותים.
(הסופר כמובן אינו מרוצה - וגם אני)
מה הסיבה לכך?
והאם מישהו מכם נתקל בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SERAHKASTEL;1974703:
שלום לכולם, ממש אודה על כל עזרה.

המו"ל שלח לסופר שאיירתי את ספרו, עותק מודפס לבדיקה ואישור,
איור הכריכה הוא איור שמופיע גם באחד מעמודי הפנים של הספר -
בעמוד הפנים האיור יצא מדויק - צבעיו טובים, כפי שהם צריכים להיות.
בכריכה הצבעים שונים לגמרי - כהים מאוד ומעוותים.
(הסופר כמובן אינו מרוצה - וגם אני)
מה הסיבה לכך?
והאם מישהו מכם נתקל בבעיה כזו?

הסיבה לכך היא שהכריכה מודפסת בנפרד מהספר בהרצה נפרדת לגמרי,
(בד"כ סוג נייר אחר + ציפוי ועוד) ולעיתים גם במקום אחר עם מכונות שונות ודפסים אחרים, מה שמביא לשינויים בגוונים.

כמובן שאם השינוי הוא קיצוני ולא יפה זה המקום למור למו"ל שזה לא בסדר ושיתקנו את זה, בשביל זה הוא שלח ספר לבדיקה ואישור.

• הוסף לסימניות
ממש תודה על התשובה!

אכן, השינוי קיצוני - כשהסופר התלונן למו"ל תשובת המו"ל היתה שתבוא המאיירת להו"ל ותעבוד על כך (וזו נראית לי בקשה חריגה שלא נתקלתי בה, בעיקר לאור העובדה שאני מודעת לטיב החומרים ששלחתי ולתוצאה המודפסת של אותו ציור בעמ' הפנימי)

בעקבות תשובתך, אנסה לפנות גם אני להוצאה לאור דרך הגרפיקאי שעבד על העימוד והיה איתי בקשר במהלך העבודה.

שוב תודה מקרב לב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SERAHKASTEL;1975429:
ממש תודה על התשובה!

אכן, השינוי קיצוני - כשהסופר התלונן למו"ל תשובת המו"ל היתה שתבוא המאיירת להו"ל ותעבוד על כך (וזו נראית לי בקשה חריגה שלא נתקלתי בה, בעיקר לאור העובדה שאני מודעת לטיב החומרים ששלחתי ולתוצאה המודפסת של אותו ציור בעמ' הפנימי)

בעקבות תשובתך, אנסה לפנות גם אני להוצאה לאור דרך הגרפיקאי שעבד על העימוד והיה איתי בקשר במהלך העבודה.

שוב תודה מקרב לב!

יכול להיות שכדאי לכם לבקש להיות נוכחים בהדפסה,
ותביאו איתכם דוגמא מודפסת שצבעיה טובים בעיניכם.

• הוסף לסימניות
תודה MIG, אני חושבת שנעשה זאת בעז"ה.

בינתיים הגיעה גם אליי הדוג' המודפסת, הכריכה באיכות ירודה לגמרי (לעומת עמודי הפנים האיכותיים)
גם הגיעה על נייר הדפסה פשוט-ביתי ואפילו מקומט, גם האיור כולו מטושטש, והצבעים כנ"ל... (עמודי הפנים הגיעו על נייר כרום-איכותי, הכל חד צבעוני וברור ואותו איור - מצוין)

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SERAHKASTEL;1975901:
תודה MIG, אני חושבת שנעשה זאת בעז"ה.

בינתיים הגיעה גם אליי הדוג' המודפסת, הכריכה באיכות ירודה לגמרי (לעומת עמודי הפנים האיכותיים)
גם הגיעה על נייר הדפסה פשוט-ביתי ואפילו מקומט, גם האיור כולו מטושטש, והצבעים כנ"ל... (עמודי הפנים הגיעו על נייר כרום-איכותי, הכל חד צבעוני וברור ואותו איור - מצוין)

תודה רבה.

כריכה רכה או קשה?

יתכן שקיבלתם בסה"כ העתק שמש?

• הוסף לסימניות
כן, אני חושבת שקיבלנו העתק שמש - (למרות שהובטחה אגב גרסת דוגמה בכריכה רכה)

אבל כשנשאל המו"ל ע"י הסופר אמר שבדיוק כפי שזה נראה כעת - צבעים, חדות וכו' כך בדיוק זה יראה בדפוס הסופי והמוגמר (רק על נייר עבה יותר+ציפוי.)

*צבעי וחדות עמודי הפנים הם מקסימליים דווקא

• הוסף לסימניות
כנראה שיש ביניכם אי הבנה.

העתק שמש מדמה את ההדפסה אך לא מבחינת דיוק הצבעים,
הוא מודפס בפלוטר באיכות נמוכה, על נייר פשוט וממש לא דומה לתוצאה הסופית...

יתכן שאת עמודי הפנים הוא הדפיס בדיגיטלי.

המלצה חמה, תהיו נוכחים בהדפסה.

• הוסף לסימניות
כן, אני חושבת שאתה צודק.

ממש תודה על הסבלנות עזרת לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה