שיתוף צבעי מים ודיגיטלי - ציורים מצטברים

• הוסף לסימניות
ילד.pngצמותתת.pngנוף.pngהתמדה.png
סתם התקשקשתי עם מלא מלא מברשות מגניבות ושווות ( קישור למברשות : כאן )

ציור בצבעי מים על בד קנבס ( ניסיון ראשון ואחרון בלנ"ד - זה היה סיוט ממש לא נח :cry:)
20220126_163149.jpg

20220117_003448.jpg20220117_003549.jpg

• הוסף לסימניות
מושלםםםם:love:

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואוו
הכי אהבתי את התמונה האחרונה:eek:
מזכיר לי מאד את בת דודה שלי חחח אולי היא גם קשורה אלייך?;)

• הוסף לסימניות
לא שפויה!!! הכל מושלם, אבל האחרונה לוקחת בכיף. אני וצבעי מים זה כל כך לא הולך ביחד ואני מאושרת כשמצליחה לעשות קו נורמלי. אצלך- אני רואה לאן באמת אפשר להגיע עם צבעי מים... לא יאומן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 20220117_003549.pdf
    8.4 MB · צפיות: 85
  • 20220126_163149.pdf
    7.7 MB · צפיות: 82
  • צמותתת.pdf
    2.1 MB · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
לא שפויה!!! הכל מושלם, אבל האחרונה לוקחת בכיף. אני וצבעי מים זה כל כך לא הולך ביחד ואני מאושרת שמצליחה לעשות קו נורמלי. אצלך- אני רואה לאן באמת אפשר להגיע עם צבעי מים... לא יאומן
יאוו איזה ציורים מושלמיםםם
אני ממש אוהבת את הסגנון שלך במיוחד את הצבעי מים...
תודה הפרגון שלכן גורם לי חשק לצייר עוד בצבעי מים :love:

• הוסף לסימניות
ב"ה

פשוט מהמם!!

אני חייבת להגיד שרואים ממש את ההתקדמות האדירה שלך, מאז שנה שעברה נראה לי שהתחלת לשלוח ציורים לפורום... נהיית ממש מקצועית, אבל הסגנון הייחודי שלך נשאר.

אני הכי אוהבת את הידניים שלך. עושה טוב לראות אותם..

• הוסף לסימניות
ב"ה

פשוט מהמם!!

אני חייבת להגיד שרואים ממש את ההתקדמות האדירה שלך, מאז שנה שעברה נראה לי שהתחלת לשלוח ציורים לפורום... נהיית ממש מקצועית, אבל הסגנון הייחודי שלך נשאר.

אני הכי אוהבת את הידניים שלך. עושה טוב לראות אותם..
תודדהה זה הכי משמח לקרוא את זה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה