צבעי מסך השתבשו- לבן הפך לשחור, ולהפך

• הוסף לסימניות
הי
אולי מישהו יוכל לעזור לי
הילד שיחק לי עם המסך (ככל הנראה, או עם המקלדת)
והצבעים השתבשו
רקעים לבנים -הפכו לשחור
והטקסט הפך משחור ללבן
מצרפת צילום מסך
אודה מאד למי שיש עצה ופתרון
לא מצליחה להחזיר אתה המצב לקדמותו
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• צילומסך 1.JPG
    צילומסך 1.JPG
    KB 89.7 · צפיות: 28
  • צילומסך 2.JPG
    צילומסך 2.JPG
    KB 49.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
הי
אולי מישהו יוכל לעזור לי
הילד שיחק לי עם המסך (ככל הנראה, או עם המקלדת)
והצבעים השתבשו
רקעים לבנים -הפכו לשחור
והטקסט הפך משחור ללבן
מצרפת צילום מסך
אודה מאד למי שיש עצה ופתרון
לא מצליחה להחזיר אתה המצב לקדמותו
תודה רבה!!!
זה אמור להיות בהגדרות
כי גוגל עשתה לאחרונה תוספת של מצב כהה למסכים בכל האפליקציות ובדפדפן כדי לחסוך בסוללה של הסמארטפונים

עריכה:
מעיון מדוקדק בתמונות שהעלית
זה לא הבעיה
תנסי לסגור את הדפדפן ולפתוח מחדש את הכרטיסיות

• הוסף לסימניות
זה לא רק בדפדפנים
זה בכל המסכים של המחשב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בטח בהתאמות של הצג - למצב חדות גבוהה. לא?

• הוסף לסימניות
זה היה משהו בהגדרות של ווינדוס 10
לחצן ימני על שולחן העבודה- התאם אישית
שיחקתי עם זה
לא זוכרת איזה מאפיין בדיוק החזיר לקדמותו את המצב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה