צבעי מעבר

• הוסף לסימניות
איך יפה לראות את העונות נפגשות,
הירוק הכהה החורפי עם השלכת הסתווית החמימה...
IMG_5324-מ-Recovered.jpg
IMG_5347-Recovered.jpg
IMG_5294-פ.jpg

• הוסף לסימניות
כן... אני יודעת:confused:, פניתי בבקשה לפתוח, אני לא מבינה למה זה קורה,
ילדות ממש קטנות...

• הוסף לסימניות
לי לא חסום.
ילדות מתוקות ובונבוניירות!
ותמונות ממש יפות!!
צבעים יפים
לדעתי כדי להבהיר קצת את החלק החשוך של הפנים בתמונה הראשונה, בקטנה.

• הוסף לסימניות
תאורה וצבעים מקסימים!

• הוסף לסימניות
תפיסות יפות!
ועריכה מושלמת!!!
בקטנה- בראשונה תיישרי את התמונה לפי הכסא...

• הוסף לסימניות
לי לא חסום.
ילדות מתוקות ובונבוניירות!
ותמונות ממש יפות!!
צבעים יפים
לדעתי כדי להבהיר קצת את החלק החשוך של הפנים בתמונה הראשונה, בקטנה.

באמת הבהרתי בהתחלה קצת, אבל היה משהו יותר דרמטי ומיוחד בכהה, אז החזרתי למקורי.

• הוסף לסימניות
מהמהם!
תמונוות ממש יפפות...
משהו מפריע לי בראשונה משום מה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש יפה!!!

מה עשית? הייתי שמחה לדעת כדי לתקן

• הוסף לסימניות
הודתי קונטרסט . סלקטיבית. אני די משוכנעת שאם תעלי את המקור נראה שהוא לא קונטרסטי ושהוספת בעיבוד. אז לפעם הבאה העיצה שלי-כשאת משחקת עם לוולס או קונטרסט צרי מסכה ותעבדי סלקטיבית

• הוסף לסימניות
הודתי קונטרסט . סלקטיבית. אני די משוכנעת שאם תעלי את המקור נראה שהוא לא קונטרסטי ושהוספת בעיבוד. אז לפעם הבאה העיצה שלי-כשאת משחקת עם לוולס או קונטרסט צרי מסכה ותעבדי סלקטיבית

אני הלרוב מעבדת רק סלקטיבית אף פעם לא קונטרסט טוטאלית על כל התמונה. (אלא בשכבה נפרדת) כאן זה חיזוק צבעים שכנראה היה טיפה יותר מידי.

תודה!

• הוסף לסימניות
הורדתי שחורים קצת בנוסף. והוספתי שכבת מט סלקטיבי לרקע. והכהית קצוות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
של מה? רק וידיאו יעזור כאן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה