כללי צבעי ספוט בפוטושופ

• הוסף לסימניות
איך יוצרים שני ערוצים של 2 צבעי ספוט בפוטושופ? (ורק שלהם, בלי CMYK)
תודה רבה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
אפשרות ידועה לי.
את בונה קובץ רק משני צבעי CMYK
ומותירה רק אותם בחלון הערוצים.
סוגרת כהלכה,
ומודיעה לדפוס במקום K נא להשתמש בצבע X
במקום M נא להשתמש בצבע W .
והכל על מקומו בא בשלום...

יש אופציות נוספות כפי שזכור לי.

• הוסף לסימניות
פותחים מסמך חדש
הופכים אותו ל grayscale
נכנסים שוב ללשונית של הגדרות הצבע ובוחרים באפשרות duotone
בחלון שנפתח בוחרים את צבעי הפנטון שרוצים
זהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;415568:
פותחים מסמך חדש
הופכים אותו ל grayscale
נכנסים שוב ללשונית של הגדרות הצבע ובוחרים באפשרות duotone
בחלון שנפתח בוחרים את צבעי הפנטון שרוצים
זהו.

תודה,
כבר 4 שנים עברו מהפעם האחרונה שסגרתי מפוטושופ בדואטון,
ועכשיו ממש צריכה...
שקלתי לעבוד כמו שרשמתי לעיל,

אגב, ביצוא לתוכנה אחרת (אילוס, אינדי) זה עדיין שומר על ערכי הצבע שלו או ממיר אותם ל4 צבעים?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג
פעם אחרונה שעשיתי עבודה בדואטון הייתה לפני בערך 8
במסגרת הלימודים

אבל את יכולה לבדוק את זה בקלות, מה הבעיה?
תעשי קובץ פשוט, עם שני ריבועי צבע, ותבדקי מה קורה לו

• הוסף לסימניות
תודה לכן. זה לא כל כך עוזר לי מהסיבות הבאות:
סגירה בדואטון אכן ממירה את הקובץ ל2 צבעים בלבד, אבל היא מפזרת את הצבע על כל התמונה, ואני צריכה חלקים מהתמונה בצבע אחד, וחלקים שונים בצבע שני. ואת האפשרות הזו דואטון לא עושה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אפשר הסבר מפורט יותר?

• הוסף לסימניות
צביעת תמונה בדואטון יוצרת תמונה בגוון של השילוב של שני הצבעים. (כמובן לפי האחוזים הרצויים.) ישנה דרך אחרת לעשות את זה: דרך חלונית הצ'אנל מיקסר בוחרים בערוץ שהכי מראה את התמונה, ניתן להוסיף שם גם מידע מערוץ אחר, מסמנים למטה את האפשרות מונוככרום. מוסיפים בחלונית הצ'אנל שני ערוצי ספוט עם הצבע הרצוי, בוחרים מידע מערוץ אחד ומדביקים אותו בערוץ השני, והוא מקבל את הצבע השני.

• הוסף לסימניות
יש איזה פורמט שמירה בפוטושופ, שאז באינדזיין הוא יגיע עם אותם שמות של קבצי ספוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה