צבעי עיפרון - עיניים
efratLit משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית • 29/8/22 הוסף לסימניות #2 חסום
T talya hasin art משתמש פעיל איור מקצועי 29/8/22 הוסף לסימניות #3 לא הבנתי... למה הכוונה נטפרי חסום ?
1 (:1234 משתמש סופר מקצוען איור מקצועי הנדסת תוכנה צילום מקצועי אוטומציה עסקית יוצרי ai 29/8/22 הוסף לסימניות #4 למה? לי יש נטפרי ולא חסום... מטורףףף!!! אני בחיים לא אצליח לצייר עיניים... זה צבעי עפרון עם מים, נכון??
למה? לי יש נטפרי ולא חסום... מטורףףף!!! אני בחיים לא אצליח לצייר עיניים... זה צבעי עפרון עם מים, נכון??
T talya hasin art משתמש פעיל איור מקצועי 29/8/22 הוסף לסימניות #5 לצייר עיניים זה כמו כל דבר אחר שמתעמקים בו, מתאמנים, אוהבים את האובייקט ומציירים.
T talya hasin art משתמש פעיל איור מקצועי 29/8/22 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י (:1234: למה? לי יש נטפרי ולא חסום... מטורףףף!!! אני בחיים לא אצליח לצייר עיניים... זה צבעי עפרון עם מים, נכון?? לחצ/י כדי להרחיב... תודה. כן - מעורב עם מים
נכתב ע"י (:1234: למה? לי יש נטפרי ולא חסום... מטורףףף!!! אני בחיים לא אצליח לצייר עיניים... זה צבעי עפרון עם מים, נכון?? לחצ/י כדי להרחיב... תודה. כן - מעורב עם מים
R R.E.Y משתמש מקצוען כתיבה ספרותית צילום מקצועי 29/8/22 הוסף לסימניות #8 אולי תעלי פידיאף? גם לי חסום
G gafriris משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 29/8/22 הוסף לסימניות #9 מהמםםםם נראה אמיתי!!
L (:Leah משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עריכה והפקת סרטים 29/8/22 הוסף לסימניות #10 וואוווו אהבתי מטורף!! נכתב ע"י (:1234: אני בחיים לא אצליח לצייר עיניים... לחצ/י כדי להרחיב... אין ייאוש בעולם
וואוווו אהבתי מטורף!! נכתב ע"י (:1234: אני בחיים לא אצליח לצייר עיניים... לחצ/י כדי להרחיב... אין ייאוש בעולם
הדר* משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 31/8/22 הוסף לסימניות #11 נדירררררררררר