צבעי שמן + סקיצות

• הוסף לסימניות
בטוח כשרון מולד! אבל סתם מעניין כמה זמן למדת ציור (אם בכלל)?
ציור מדהים מושלם, הצבעים הקומפוזציה וכ'ו וכ'ו

• הוסף לסימניות
זה מדהים ברמות וכמה שנכתוב וואו זה לא מספיק.. זאת אומנות במיטבה!!
עכשיו לשאלות המתבקשות- מאיפה ההשראה? ע"פ תמונה? דמיון? צילום? אוסף צילומים??
זה מדהים. מדהים.מדהים!

• הוסף לסימניות
יש לי מקום פנוי בסלון בדיוק מתאים לתמונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;921665:
אבל סתם מעניין כמה זמן למדת ציור (אם בכלל)?

תודה! למדתי 5 שנים אומנות קלאסית, אבל לימוד האמיתי- ניסיון והרבה עבודה.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;921711:
עכשיו לשאלות המתבקשות- מאיפה ההשראה? ע"פ תמונה? דמיון? צילום? אוסף צילומים?

טוב, אז הינה התשובות:
אני מאוד אוהבת עצי זית, ציירתי אותם המון - מטבע וגם מצילומים. אם אני עוברת ליד עץ זית מעניין- מצלמת ושמה את התמונה באוסף.
לגבי נושא: בד"כ אני לא מסבירה ציורים שלי. כאן הכל די ברור- אין כאן רעיון עמוק איזהשהו. אחד יכול לראות כאן התבודדות, שני- רוגע ושלווה, שלישי- חלומות על ירושלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;921738:
יש לי מקום פנוי בסלון בדיוק מתאים לתמונה!

טוב- התמונה עוד לא מצאה קונה...;)

• הוסף לסימניות
נו....

מה נשאר לומר????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;922667:
את זה מוטי אמר.
מי אני שאשבור לו את המילה;)

כובש!

אני מסכים שתיקחי פטיש ותשברי מילתי

• הוסף לסימניות
ווואווו...לא הייתי כאן כמה ימים
איזה מזל שיש למחשב סבלנות,
יצירת מופת ממש!
כחובבת עצי זית, כולי התפעלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה