צבעי שמן.

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לעלות.
כאן ציורים בצבעי שמן.
הם כולם ישנים שציירתי לפני כ10 שנה.
כולם לא אצלי, לצערי…
ציורים חדשים אני אעלה שבוע הבא
(צילומים מקצועים בדרך)

שיהיה לנו שלום ושקט אמיתי בקרוב.
דבורה.

• הוסף לסימניות
מדהים, מיוחדים אחד אחד! (אני חייבת ללמוד אצלך...!;))

• הוסף לסימניות
אמנותי במיוחד!!!

• הוסף לסימניות
איזו עוצמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ציורים יפהפהיים!!!!!!!!!! מלאי עומק והשראה.

נשמח מאד לראות עוד.

• הוסף לסימניות
אין לי ווואו מספיק ארוך בכדי להביע את התפעלותי...

מדהים ברמות שלא מהעולם הזה!!!

מדהים לגלום כמה שעד כמה שחשבתי שהכרתי אותך, וחשבתי שאת כשרונית ברמה בינלאומית ---עדיין אני לא מכירה עד כמה...

• הוסף לסימניות
לא יעזור. גם לפני 10 שנים היית מעולה!
הייתי שמחה לראות את הציורים שלך מלפני 25 שנה. אולי אז נבין האם את צודקת שהתחלת כמו כולם... ;)

למרות שיפה לראות איך הסגנון היחודי שלך קיבל עם השנים עוד יותר ליטוש וחותמת אופייניים כ"כ

עוד!

• הוסף לסימניות
אומנותי ברמות מטורפות!!!!!!
הסגנון שלך ממש נדיר..

• הוסף לסימניות
:eek:
ואוווו!!

את מוכשרת!!

תמשיכי להצליח!

• הוסף לסימניות
זה לא אמיתייייייייייייייייייייי! לאיזה רמות עוד אפשר להגיע בציורי שמן???
כולי קנאהה :eek: :cool:

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל המחמאות
ציוריך נותנים רף גבוה ומראים למה אפשר להגיע עם כשרון והתמדה.
אשרי שזכיתי ללמוד אצלך

• הוסף לסימניות
כמה שזה מדהים ואומנותי!
איזו אוירה ועומק, אפשר להסתכל שעות
ובמיוחד אהבתי את התמונה השלישית

• הוסף לסימניות
מדעיייייים !!!!!!
ומדהימדהימדהים !

לא , באמת !
משוגע על זה !! בצבעי שמן אני מדמיין אצ הצבע על הקנבס וזה מפעים אותי ! הלוואי ויכלתי להרשות לעצמי לרכוש אותם

• הוסף לסימניות
נוסף על כל ההתפעמויות בהודעות מעלי, שאני מצטרפת אליהם בלי אויר מרוב אה אה... אה...
נהניתי לראות פה ביצוע בשמן והוא רך, חלק ורך!

• הוסף לסימניות
בתור אחת שצירה בשמן בעברה.
אין לי מילים!על זה נאמר:"מושלם"

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
מצטרפת לכל המחמאות וקריאות ההתפעלות!
לא צובט לך בלב כשאת מוכרת ונפרדת מיצירות כאלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1330099:
לא יעזור. גם לפני 10 שנים היית מעולה!
הייתי שמחה לראות את הציורים שלך מלפני 25 שנה. אולי אז נבין האם את צודקת שהתחלת כמו כולם... ;)

לפני 25 שנה בדיוק גמרתי ללמוד ציור וחשבתי שאני יכולה לכבוש את העולם עם הציורים שלי.
עכשיו יש לי יותר ידע וניסיון, אבל פחות גאווה ולא איכפת מהעולם)))

(התחלתי כמו כולם, רק אבא ואמא שלי היו ציירים וריח של צבעי שמן וטרפנטין בשבילי הוא ריח הכי טוב שיש בעולם כולו).

אדל, לכל אחד יש אפשרות להתקדם, הכל תלוי: מה הוא רוצה להשיג וכמה מוכן להשקיע)))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1330533:
לא צובט לך בלב כשאת מוכרת ונפרדת מיצירות כאלה?

תודה לאה!
כן, עצוב למכור אותם, אבל זו היא הפרנסה שלי, אין ברירה… גם תמיד יש לי תיקווה שתמונות הבאות יהיו יותר טובות ואולי אני לא אצטרך למכור אותם...

• הוסף לסימניות
תאווה לעיניים! תענוג לכל חובב אמנות! הציור של כרכרת הספרים שבה את לבי במיוחד, על הלומד היושב בה והאור הבוקע מתוכה והאווירה הקסומה שמשרה הרחוב ברקע.
הרשי לי להעיר, שיש בעיה בציור של מנורת שבעה קנים. נוהגים לצייר ששה. (גם אין מייצרים מנורת שבעה קנים ואפילו לא קנדילברות להדלקת נרות של שבעה קנים, ואם יש - זה אולי רק בדורות האחרונים ממש, כשנכנסו לשטחי היודאייקה אמנים שאינם שומרי תו"מ ואינם יודעים זאת).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה