צבעי שמן.

• הוסף לסימניות
מדהים! פשוט מדהים! עוד לא נפגשתי בכאלו עוצמות!!
תודה על הענות לחלוקת החוויה!
פשוט אין מילים!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1331647:
הרשי לי להעיר, שיש בעיה בציור של מנורת שבעה קנים. נוהגים לצייר ששה. (גם אין מייצרים מנורת שבעה קנים ואפילו לא קנדילברות להדלקת נרות של שבעה קנים, ואם יש - זה אולי רק בדורות האחרונים ממש, כשנכנסו לשטחי היודאייקה אמנים שאינם שומרי תו"מ ואינם יודעים זאת).

תודה!
לגבי כנים- זה ממש מוזר לי לשמוע… התמונה הזאת נרכשה ע"י חרדים בניו יורק, ואף פעם אף אחד לא העיר לי על שבעה קנים… ובנוסף לזה ציירתי הרבה פעמים מנורה עם 7 קנים לאיורים, לספרים. תסתכל גם בציורים של מכון המקדש.

אין ברצוני לפתח כאן דיון עמוק- פשוט אף פעם לא שמעתי על הבעיה עם ציור שבעה קנים;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1מנדיקסטיאל;1332876:
שאלה, כשאני מצייר דמות הורגת דמות אחרת זה הופך אותי לרוצח?
או שהכוונה שלי בציור זה להמחיש מסר מסויים(?)
אותו דבר אם ציירתי מנורה עם 7 כנים, מי אתה שתגיד לי שיש בזה איסור?
אתה יודע מה המסר שרציתי להעביר שאתה כבר פוסל?
איפה נשמע דבר כזה?!
אתה בטוח שהתכוונת לומר זאת לי?
אם אכן התכוונת לומר זאת לי, כנראה לא קראת כל מלה שכתבתי.

• הוסף לסימניות
אפכא ומנדי, ששש!!!
מריבות רק בהודעה אישי!
כאן זה לא פורום הלכתי, ולא בית מדרש.
כל אחד כאן למד מה שלמד, וגם הבין מה שלמד בדרך משלו.
אז נעצור כאן, למרות שלשניכם יש עוד מה להוסיף…
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה