כללי צבעי PANTONE

• הוסף לסימניות
שלום,

מישהו יודע להססביר לי מה ההבדל בין הסוגי PANTONE. הבית דפוס אמר לי שלא משנה לו.

זה משנה מה בוחרים באיכות ההדפסה.

הלקוחה שלי רוצה להדפיס לוגו על מעטפה

תודה רבה
תזכו למצוות
יעל

• הוסף לסימניות
צבעי פנטון, הוא צבע מוכן שיש לדפוס. דלי מלא צבע, ואת הדלי הוא ממלא במכונה. וכך המכונה מדפיסה בצבע אחד בלבד.
את הצבע בוחרים לפי מספר.

אולי תפרטו יותר את השאלה, ואשמח לעזור

• הוסף לסימניות
יש pantone color bridge cmyk pc

ויש pantone solid uncoated

ויש עוד...

מה ההדל בינהם. איך אני רואה מה ההבדל? אמרו לי שזה לפי סוג ההדפסה . אם מדפיסים על נייר כרומו או נייר נטול עץ...

אבל הבית דפוס אמר לי שזה לא משנה. למה?

תודה רבה
יעל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaelitshako;941009:
יש pantone color bridge cmyk pc

ויש pantone solid uncoated

ויש עוד...

מה ההדל בינהם. איך אני רואה מה ההבדל? אמרו לי שזה לפי סוג ההדפסה . אם מדפיסים על נייר כרומו או נייר נטול עץ...

אבל הבית דפוס אמר לי שזה לא משנה. למה?

תודה רבה
יעל

אם אצלו זה לא משנה, אז גם לא משנה אם תדפיס אצל מישהו אחר... :eek:
בעל הדפוס, סליחה על הבוטות...

• הוסף לסימניות
לכל צבע (או נקרא לזה דלי צבע) יש מספר.
בכל סוגי הפנטונים מספר הצבע הוא זהה לאותו צבע.
רק הוא מקבל תוצאה שונה מסוג הנייר, הדפסה על נייר כרומו לא תצא זהה להדפסה על נייר נטול עץ וכו'..
בעל הדפוס רוצה לקבל מספר, אבל לך כגרפיקאית חשוב לדעת על מה את מדפיסה כדי להסתכל על מניפת הצבעים ולדעת לבחור את התוצאה הרצויה בשבילך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה. מה עלי לבחור אם אני מדפיס על נייר רגיל של מעטפה?

pantone solid uncoated?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה