כללי צבעי RGB נהרסים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מביאה את הקובץ המצורף לתוך אינדיזיין,
והוא מאבד את כל הברק והזוהר.
זה קרה לי במקרים נוספים עם קבצי RGB, (אבל לא תמיד)
מה עושים?

במקרה זה, האינדיזיין שאני מכינה מיועד לאינטרנט, (וגם הלוגו הזה, מיועד בעיקר למסך וללא לפרינט)
איך אשמור שזה לא יקרה,
לא בקבצים המיועדים לאימייל,
ולא בקבצים המיועדים להדפסה
תודה מראש על העזרה

קבצים מצורפים

• לוגו איי טאצ בריבוע ירוק.png
    KB 56.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ראיתי למטה בנושאים דומים אשכול שמדבר על משהו דומה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=96181
אבל אצלי הבעיה שונה,
כאשר אני מביאה את הקובץ לאינדיזיין, עוד לפני הייצוא, הוא כבר נראה עלוב ומסכן....

איך משחקים עם הגדרות צבע באינדיזיין? (אנגלית)
אבל שלא ישנה את הגדרות התוכנה הבסיסיות,
כיוון שבד"כ אני עובדת על פרינט.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך זה באנגלית, אבל בעברית זה בתפריט "עריכה" - "מרחב מיזוג שקיפות" - ואז להגדיר RGB.

• הוסף לסימניות
עזר לי מאוד!
באנגלית זה :
edit> Transperency Bland Space> Ducument RGB

• הוסף לסימניות
בכלל, הכי טוב להעלות בתור קובץ מאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
במקרה זה הייתי צריכה לשלב בתוך משהו פרוספקט באינדיזיין,
למה אני לא יכולה לערוך את ההטדעה הראשונה שלי?
אני רוצה להוריד את התמונה

• הוסף לסימניות
בחוברת ההדרכה לאינדיזיין, הם כותבים בפירוש שייתכן שיהיו פגמים בjpg, (ולא בוקטורי!).

ונותנים שם מספר דרכים לפיצוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה