מידע שימושי צבע אדום

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
redbul.gif
אזעקה (18/08/2020 20:52:43):
redbul.gif

18/08/2020 20:52:43:
• מערב לכיש: אזור תעשייה צפוני אשקלון, אשקלון, אזור תעשייה הדרומי אשקלון
• עוטף עזה: זיקים

יישובים מרכזיים: אשקלון

מועצות אזוריות: חוף אשקלון

hLU4883.png

• הוסף לסימניות
שתי ילדות בנות 7 ו-10 נחבלו בדרכם למרחב מוגן.
בת ה-10 במצב קל ונחבלה בגפיים,
ובת ה-7 במצב קל ונחבלה בפנים ובגפיים.
שתיהן פונו ע"י מד"א לביה"ח ברזילי.

• הוסף לסימניות
מקור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השמיעה שלנו:)
בשעה כזו מטוסי קרב מעל אשדוד ועוד משהו שנראה לי שזה מסווג ולכן לא יכולה לכתוב פה בפורום...

לא צריך להיבהל, פשוט יש דברים שאסור לכתוב כדי שלא יגיעו ח"ו לשונאי ישראל

• הוסף לסימניות
גם אני מהדרום, השמיעה לא מוכיחה כלום, ומה שאת רואה בעיניים לא מסווג...

• הוסף לסימניות
גם אני מהדרום, השמיעה לא מוכיחה כלום, ומה שאת רואה בעיניים לא מסווג...

מה שאני רואה לא מסווג, אבל לכתוב בפורום שכל אחד יכול לראות, זה כבר מידע מסווג.
כמו שאף פעם לא כותבים ברשתות\בתקשורת איפה הנפילה היתה במדויק, כדי שלא יהיו להם רעיונות איך לדייק-אותו רעיון.

• הוסף לסימניות
סקרנת, למה אני לא רואה כלום?:eek:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה