נספח לאתגר צבע אחיד - נספח לאתגר 183

• הוסף לסימניות
אולי תתדיינו באשכול נפרד? אני נכנסת כל הודעה לבדוק אם האתגר השתנה או לא :) ....

• הוסף לסימניות
הכנתי עוד אבל העלתי כבר 3צפה בקובץ המצורף 1878381
לבן (3).jpg
לבן (1).jpg
כחול (3).jpeg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באיזה שהוא שלב כבר לא מקבלים על כל דבר.
זה בהתחלה כדי לגרות שתישארי.
בגדול יש 10 קרדיטים כל יום מינימום, (5 חינם, ועוד 5 על ליוק של 25 יצירות בלשונית "לחקור"). וכן כל חמישה ימים רצופים של יצירה מקבלים 25 קרדיטים. ואם מחוברים מכמה חשבונות מייל, אז בכלל...

• הוסף לסימניות
בגדול יש 10 קרדיטים כל יום מינימום, (5 חינם, ועוד 5 על ליוק של 25 יצירות בלשונית "לחקור"). וכן כל חמישה ימים רצופים של יצירה מקבלים 25 קרדיטיםואם מחוברים מכמה חשבונות מייל, אז בכלל...
ועוד 5 בכתיבת 10 תגובות ו10 לייקים למשתמשים חדשים

• הוסף לסימניות
נייטקפה בנויה בצורת רשת חברותית, ומכריח את המשתמשים להיות פעילים ולפדבק אחרים כדי להמשיך להשתמש בכלי. כמו כל רשת חברותית, זה ממכר. בגלל זה יש לי חשבון, אבל האתר חסום לי רוב הזמן, פותחת כשצריך מידי פעם.
כשפתוח, אני מרגישה שזה מבזבז לי הרבה זמן. דעתי.
וחבל שאין דרך אחרת לצבור נקודות כי האתר טוב, הוא כן מצליח להוציא תמונות של חרדים באופן נכון ביותר משאר האתרים. אולי עם מנוי יש יותר קרדטים. לא בדקתי.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
@מון בלאן @כחולת עיניים
כרגע כל השיח כאן הוא בולגרית עבורי, בסופו של דבר רק אתמול ניסיתי פעם ראשונה...
יש לכם אפשרות לפתוח נושא בעניין הזה?
הייתי רוצה הסבר פשוט ומפורט בכל הנוגע למחולל נייטקפה.
על מה למשל מקבלים קרדיטים? (כרגע זה הכי מעניין😉).
כמה תמונות אפשר ליצור בכל יום?
ועוד...
(חבל שרק עכשיו גילית מה זה נייט קפה הפסדת הרבה😉)
למה?
גם אתה מפסיד שאתה לא מכיר את סונו:)
בשביל דמויות בנייט קפה צריך לדעת לכתוב הנחיה טוב ומודל טוב...
אפשר להסביר?
עד שאני יהנה מנייטפקה יעבור כנראה הרבה זמן, לא הכי קל להשתמש איתו...
זה נשמע מעניין. בגלל מה?
יש לדזיינר יכולות מדהימות שלא מצאתי במקומות אחרים,
הכול קלקלוש, בהינף יד הוא עושה את הדברים הכי סופר מדהימים
נכון.
כמה פשוט, ככה קל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה