צבע ביתך בעצמך

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עצות לצביעת הבית ועטיפת הריהוט
ובמחיוד המלצה על צבע זול וטוב
(טמבור, יעקובי, נירלט...) כי זאת הוצאה לא קטנה כל הכמויות של הצבע כולל תקרות וכולל משקופים ודלתות.
האם שווה ללכת ליעוץ בטמבור? אין לנו צורך באפקטים מיוחדים, זאת דירה שכורה. צבע לבן נטו.
תודה לכל המיעצים

• הוסף לסימניות
אנחנו בדירה שכורה, צבעתי בצבע שמנת נירלט משי. גם בשכירות אני רוצה לאהוב את מראה הבית שלי. וצבע משי כי רציתי רחיץ באמת.

• הוסף לסימניות
אצל אמא שלי היא צובעת כל שנה (כמעט) לבד.
דבר ראשון נייר זכוכית לשיוף הקירות
דבר שני עטיפת כל דבר!!!!
היא קונה מליון חבילות של דבק מלחמה לבן כזה שמתקלף בלי להשאיר סימן
וכל דבר היא עוטפת
את -השקעים מכל המסביב... שלא ישראו סימנים של צבע עליהם
את -הפנלים ברצפה למטה
את -התקרה שלא תצבע גם היא
את -הארונות בצד בכל מקום שיכול להגיע אליו המברשת עם הצבע.
כמובן שהיא עוטפת את המיטות אבל החלק הכי חשוב ולא להתעצל בו זה עיתונים עם מים על כל הרצפה באזור של הקירות וברגע שמטפטף לה היא ישר מנגבת עם סמרטוט
הא. לא לשכוח- מטפחת מיוחדת לעסק. ואם זה הבעל אז איזה משו על הראש. זה מטפטף ומלכלך מאד.
את הדלתות והמשקופים גם לעטוף עם נייר לבן.
בקיצור כל דבר שיכול חס ושלום לנגוע בצבע!

הרבה הצלחה.
עדיין לא ניסיתי לבד לצבוע אז אין לי נסיום עם צבע וכו'...

• הוסף לסימניות
לצבע רחיץ עדיף משי משי.
יותר זול לגוון לבד בבית, במכונות גוון כמעט אף פעמים לא מרוצים וגם כמויות גדולות הולך לאיבוד.
כמובן לזכור להדביק עם דבק נייר את הפנלים....
בצביעה עם רולר כדאי לא להתקרב לתקרה ולצבוע שם עם מברשת בעדינות.

טיפ.. כשאני צובע אני שופך המון מים בחדר ואחרי הצביעה שוטף מידיית את כל הטיפות...

• הוסף לסימניות
לא צבעתי אף פעם תקרה אבל אני מעדיפה לעבור נקודתית עם שפכטל אחרי הצביעה ולא עיתונים ומים על כל הרצפה. (אני אוהבת לצבוע, לא להכין בלי סוף) חצי שעה אחרי סיום החדר קל לנקות הכל (משי. אין לי מושג חומרים אחרים) פנלים, ריצפה, ארונות. אני כן מכינה סמרטוט ספוג מים זמין.

חשוב במיוחד להוריד עם נייר זכוכית קישקושים של עטים. דיו לא מתכסה לעולם בצבע. גם אם תכסי מלא שכבות זה תמוד יצוף מעל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;867273:
אנחנו בדירה שכורה, צבעתי בצבע שמנת נירלט משי. גם בשכירות אני רוצה לאהוב את מראה הבית שלי. וצבע משי כי רציתי רחיץ באמת.
הדירה שלי זה משהו בסגנון של הרב שטינמן והרבנית קנייבסקי... :)
משהו ענתיק שלא טיפלו בו הרבה שנים. הקירות ממש עקומים (סתמנו היום חורים וקילופים וזה מזעזע איזה בניה נוראית...)
בקיצור אין לי כיוון להשקיע כי חבל... מה שאני לא יעשה לא יראה טוב...

מה צובעים קודם? תקרה/ קירות/ משקופים??
אם עוטפים עם דבק מלחמה זה בטח משאיר סימנים? לא?
ומים על הרצפה- זה לא מחליק/ מסוכן?

תודה רבה לכולם!!!

אגב, נייר זכוכית איזה עובי מדובר?

• הוסף לסימניות
מניסיון לא מה שנראה בתמונה זה מה שיוצא על הקיר
חשוב שלא תצפו יותר מדי אני מתכוון בצבעים מקושקשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;867371:
.

מה צובעים קודם? תקרה/ קירות/ משקופים??
אם עוטפים עם דבק מלחמה זה בטח משאיר סימנים? לא?
ומים על הרצפה- זה לא מחליק/ מסוכן?

תודה רבה לכולם!!!

אגב, נייר זכוכית איזה עובי מדובר?
לגבי הצביעה - כתבת את הסדר הנכון :)
אם עוטפים עם דבק מלחמה, ובעיקר אם מדביקים דבק מלחמה על התקרה, כדאי קודם להדביק אותו על מקום שעיר (ספה לדוגמא). כך שהדבק יחלש ולא ימשוך איתו אח"כ צבע מהתקרה.
מים על הרצפה מסוכן כמו בכל ספונג'ה:)

• הוסף לסימניות
היא כלל לא התכוונה לדבק מלחמה אלא למסקנטיפ שהוא דבק לבן שיורד בקלות ולא משאיר עקבות כלל.

• הוסף לסימניות
אני צובעת עם קרטון על הרצפה וגוררת אותו איתי כך שהצבע מטפטף עליו ולא על הרצפה.... זה היה הכי נח... עדיין לא צבעתי משקופים (למרות שבתכנון....)

• הוסף לסימניות
צבע המשי שהוזכר פה - מתאים גם לקירות עם שפכטל רגיל? (להבדיל מאמריקאי, חלק-חלק-חלק)
וכן - של איזה חברה?

ועוד משהו: מישהו יכול להכין אותי לסדר גודל של העלויות לפני שאני נכנסת להרפתקת הצביעה?
דירת שלושה חדרים, קירות במצב טוב (בכל מיני צבעים :( ), ואין לי כל ציוד בבית.

• הוסף לסימניות
אם הקירות לא חלקים- אל תעשי צבע משי. זה יראה מקלט...

קחי סופרקריל רגיל והוא מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;867709:
אם הקירות לא חלקים- אל תעשי צבע משי. זה יראה מקלט...

קחי סופרקריל רגיל והוא מצוין.
אם את רוצה רחיץ באמת, רק משי. והבית שלי לא נראה מקלט. אולי לא מושלם, יש בתים יותר יפים, אבל זה בטוח יותר טוב מציורים צבעוניים או סופרקריל שיותר מדי כתמים של ילדים פעילים לא יורדים ממנו...

• הוסף לסימניות
קנינו 18 ליטר (אמור להספיק ל3 חדרים) צבע משי של נירלט
425 ש"ח. ציוד בסביבות 100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;867715:
אם את רוצה רחיץ באמת, רק משי. והבית שלי לא נראה מקלט. אולי לא מושלם, יש בתים יותר יפים, אבל זה בטוח יותר טוב מציורים צבעוניים או סופרקריל שיותר מדי כתמים של ילדים פעילים לא יורדים ממנו...

היא מדברת על קירות לא חלקים. זה לא מומלץ לכאלו קירות.

• הוסף לסימניות
הקירות שלי חלקים למראה, בלי גבשושיות או חורים.
אבל הם לא עם שפכטל אמריקאי, שהוא חלק מאוד מאוד למגע.

• הוסף לסימניות
אז הסתבכתי לגמרי... כן משי או לא?? ברובם הם חלקים אבל פה ושם יש כל מיני הרים וגבעות וסתימות חורים לא אסתתיות... אני רוצה לצאת לקנות חומר...

ושוב- מישהו התנסה ביעוץ של טמבור?? אני מתלבטת אם לבטל!

• הוסף לסימניות
אם הקירות הם ברמת שפכטל סביר, לא חייב להיות מגוהץ, אז ילך משי אבל קירות לא מספיק חלקים- זה פשוט יוצא מכוער. כך אמרו לי סיידים וכך גם ראיתי מנסיוני.

• הוסף לסימניות
לא דבק מלחמה (ניילוני)!
קוראים לזה "מסקנטייפ" או דבק נייר (בצבע קרם כזה...)
אני עבדתי שעות(!!!) לעטוף את כל מה שלא זז בדיוק מקסימלי, זה אמנם לקח יותר זמן מהצביעה עצמה אבל שווה כל דקה. אח"כ רק מקלפים ומחייכים... ואין נזקים!
על הרצפה שפכתי מים כל הזמן כדי שטיפות צבע שמטפטפות לא יתייבשו.
לקטע של הקיר הקרוב לתקרה השתמשתי במברשת ספוג קטנה שמצאתי בטמבור, לא רולר, רק משטח ישר של ספוגית קטנה שיכולה לצבוע בזוית של 90 מעלות.

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה