כללי צבע זהב בקורל

• הוסף לסימניות
מישהו יוכל לעזור לי איך אני עושה בקורל דרו X3 צבע זהב וכסף

יש לי מסגרת שחורה ואני רוצה לצבוע אותה בכסף או זהב

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות זאת

תודה מראש
דודו10:)

• הוסף לסימניות
זהבב או כסף אמיתי אפשר רק בהזמנה בבבית דפוס וכמובן לא במדפסת ביתית,
אם התכוונת לדמוי זהב או כסף, צבע חום כתמתם וצהוב נותנים אשליה של זהב עם תוספת של תלת מימד ואפקט משי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;389146:
זהבב או כסף אמיתי אפשר רק בהזמנה בבבית דפוס וכמובן לא במדפסת ביתית,
אם התכוונת לדמוי זהב או כסף, צבע חום כתמתם וצהוב נותנים אשליה של זהב עם תוספת של תלת מימד ואפקט משי.

תוכלי להסביר לי יותר איך יוצרים את זה?
(דמוי כסף ודמוי זהב)

תודה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
זהב יש או צבע מתכתי או פנטון דומה לזהב.
בפרוצס יש ערכים שמתקרבים לפנטון, ויוצרים אשלייה של זהב. בתנאי כמובן שמדובר באובייקט קטן ולא בעמוד שלם שיהיה מוזהב (אין לך סיכוי שזה יראה זהב, אם זה אובייקט קטן על רקע אחר, בעין תתקבל אשלייה של זהב).

פעם עשיתי נסיון בנידון, אבל אני לא זוכר את הערכים :(
אם למישהו יש את מה שהסקתי בזמנו, הוא מוזמן לכתוב.

הגולד של הקורל לא ממש מתקרב לזהב.

בכל מקרה, תצטרך לדמיין איך זה יראה על הרקע שמסביב. בשחור, תצטרך צבע בהיר יותר, בלבן תצטרך כהה יותר.

• הוסף לסימניות
אם לא יכתבו עד הערב, אנסה לחטט בארכיון...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה