צבע זכוכית

• הוסף לסימניות
התבקשתי ע"י לקוחה לצייר על זכוכית חלבית.
אני מניחה שחייבים צבעי זכוכית.
יש למשהו מכם מידע לגבי צורת עבודה, טכניקות, עלויות.
היכן קונים צבע? ומה המחיר לצבע?
חנויות או טלפון של חנות לאביזרים מתאימים.

מי שתוכל לשתף אותי מניסיונה, אני אודה לה מאוד!!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לסוג של ויטרז'?

• הוסף לסימניות
נראה לי שעושים את זה ע"י התזה בחול
סיפור לא פשוט

• הוסף לסימניות
1. יש אפשרות לצייר על זכוכית צורה אחת לעבודה היא עם תוחם ולמלא את השטח התחום בצבע.
2. ציור חופשי - סגנון מעניין ולא ויטראג'י.
3. יצירה בתוכנת מחשב וקטורית ושליחת העבודה להדפסת טפטים והדבקתם על זכוכית - הכי זול ומאד מקובל.
4. התזה בחול זה בעיקר עבור צריבה כפי שידוע לי.

יתכן שיש אפשרויות נוספות, בכל מקרה אני התעסקתי עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1376786:
1. יש אפשרות לצייר על זכוכית צורה אחת לעבודה היא עם תוחם ולמלא את השטח התחום בצבע.
2. ציור חופשי - סגנון מעניין ולא ויטראג'י.
3. יצירה בתוכנת מחשב וקטורית ושליחת העבודה להדפסת טפטים והדבקתם על זכוכית - הכי זול ומאד מקובל.
4. התזה בחול זה בעיקר עבור צריבה כפי שידוע לי.

יתכן שיש אפשרויות נוספות, בכל מקרה אני התעסקתי עם זה.
נראה לי שעל זכוכית חלבית בדרך כלל עושים צריבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1376821:
נראה לי שעל זכוכית חלבית בדרך כלל עושים צריבה

זכוכית חלבית - היא זכוכית צרובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1376833:
זכוכית חלבית - היא זכוכית צרובה.
וזה מה שהלקוחה רצתה, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1376833:
זכוכית חלבית - היא זכוכית צרובה = זכוכית שעברה התזת חול

יש צבעים לצביעה על זכוכית
אין משמעות לחלביות של הזכוכית, החלביות נוצרת מהתזת חול על צד 1 והצביעה נעשית על צד 2 שהוא חלק.

הרעיון בצביעה רגילה על זכוכית הוא תשתית/בסיס של לק, מורחים שיכבה אחת או שתיים ולאחר הייבוש צובעים במכחול כמעט כרגיל, אפשר לתחום אבל אפשר גם לא.

את הצבעים אפשר לקנות בכל חנות יצירה.

יבואנים שיש להם גם חנות ליחידים:
ברוק - בדרך יפו - ת"א
הובי לי - יש כמה סניפים כולל אתר מכירה

אם את זקוקה לכמות סיטונאית - אשלח לך את הנייד של אחד היבואנים באישי.

בהצלחה

אולגה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל הטורחים ועונים.
שאלה לי ,כשאני מורחת לק אינני מצליחה לצבוע ע"ג כלום , איך ניתן לצייר על הלק כרגיל?
אולי הכוונה אינה ללק האיכותי לציורי קיר שבו אני משתמשת?
או שצבעי זכוכית נתפסים אחרת מצבעי קיר?
אז לאיזה לק הכוונה?

אם אינני מתכוונת לצריבה,לויטרז, אפשר לצבוע בצבעי קיר על הלק או חייב צבעי זכוכית?

• הוסף לסימניות
זה לא באמת לק זה איזשהו בסיס מיוחד לצבעי זכוכית יש לזה גם ריח מוזר וזה מתייבש במהירות אם לא סוגרים היטב את הקופסה לאחר השימוש.

צריך לצבוע בצבעי זכוכית לא בצבעים רגילים.

תוכלי לקבל את כל הפרטים אצל החנויות שכתבתי קודם, הובי לי בסניף הסיטונאי בצומת כנות ממש מומחה לדברים האלה.

אולגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה