כללי צבע טהור

• הוסף לסימניות
עיצבתי חוברת של "דברי תורה" הלקוח רוצה שיהיה רקע "טהור"
ניסיתי מספר אפשרויות האפשרות הבאה הכי נראית לי,
מה דעתכם? הרקע מבטא צבע טהור????

קבצים מצורפים

• הדמיה חוברת 7.jpg
    הדמיה חוברת 7.jpg
    KB 334 · צפיות: 18
  • הדמיה חוברת פתוחה7.jpg
    הדמיה חוברת פתוחה7.jpg
    KB 507.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כפי מה שאני מכיר את הארגון שמוציאים את החוברת...

זה יותר ארגון של בחורים ואברכים "עויבדים"...

לציבור זה... העיצוב... קצת פחות מתאים....

צריך משהו יותר סגנון חסידי....

• הוסף לסימניות
בהחלט!
מאוד יפה עבודה נקיה.

• הוסף לסימניות
"טהור"
צריך להיות יותר נקי
אולי אף בלי העיטורים

בפרט בחזית החוברת
זה מפריע בעין קצת לטקסט

אבל בכלליות מאוד יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספרים מ;2405315:
"טהור"
צריך להיות יותר נקי
אולי אף בלי העיטורים

בפרט בחזית החוברת
זה מפריע בעין קצת לטקסט

אבל בכלליות מאוד יפה

גם לי נראה שזה הכוונה טהור,
אולי גם בלי הרקע העננים... קצת פחות מתאים לחוברות תורניות.

• הוסף לסימניות
טהור-זה כן.
השאלה אם הוא לא התכוון לחסידי יותר, ולא ידע להגדיר נכון...
בכל אופן רקשימי לב שבטקסטורה של המעויינים/האיקסים- בחלק העליון יש איזה רווח מיותר בצד שמאל, כאילו ירד בטעות פס אחד מהטקסטורה,
ועוד משהו
הפריע לי שהטקסטורה הנ"ל היא בזוית לא מדוייקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה