צבע טוליפ אדום בבגד

• הוסף לסימניות
הצילו! לאחר שהאשכול הקודם ננעל משום שלא עמד בקריטריונים והבהיל את תושבי הדרום[בתוכם אני] מתנצלת...:eek:

אני מוציאה הודעה חדשה לקהל.
צבע טוליפ שעשה דרכו אל הבגדים החדשים,היש דרך להוציאו?

אודה לבעלי ניסיון.

• הוסף לסימניות
להוציאו (ואת הבגד) אל הפח...

• הוסף לסימניות
תנסי אולי עם טינר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;917061:
תנסי אולי עם טינר.

צר לי על שקטלתי נסיונות שווא, וחרצתי את דין הבגד לפח.. רק תגידי יקרה, איך מוציאים אח"כ את כתמי הטינר מהבגד..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;917180:
צר לי על שקטלתי נסיונות שווא, וחרצתי את דין הבגד לפח.. רק תגידי יקרה, איך מוציאים אח"כ את כתמי הטינר מהבגד..?

:eek:

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאמא שלי ניסתה פעם. אבל אין לי אחריות על הבגד...
בכל מקרה, אפשר לנסות גם עם אלכוהול וכל חומר שמפרק חומרים כאלו אולי סליציל או איך שקוראים לזה,
בעצם, אולי חומר שמוריד לקה מהציפורניים לכאורה זה על אותו בסיס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;917247:
אולי לקשט את כל הבגד בטוליפ?(:

את מוזמנת בחום.
תתאמי באישי...

שושיה,גם אציטון?
אין לי הרבה מה להפסיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;917247:
אולי לקשט את כל הבגד בטוליפ?(:
לא יודע למה
אבל זה מזכיר לי את השיר מאליס בארץ הפלאות:
נצבע את הגן אדום
כל ורד יהיה אדום
שום דבר לא לבן או כתום
נצבע את הגן אדום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;917269:
לא יודע למה
אבל זה מזכיר לי את השיר מאליס בארץ הפלאות:
נצבע את הגן אדום
כל ורד יהיה אדום
שום דבר לא לבן או כתום
נצבע את הגן אדום

אלו קונוטציות שעולות לאנשים המסתובבים מתחת לארובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה