צבע כנושא רחוב שושן י-ם

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
דבר ראשון חב אני התנצלות לפורום על חומר לא ראוי שהועלה ע"י אתמול בלילה . הוארו עיני ע"י כמה הסתייגויות של חברי ומנהלי הפורום, תודה.
התמונות הבאות מטרתם היא הדגשת הצבע שבפריים . הדיבור שמנסה אני להעביר כתמונות הוא ההתאמה המופלאה של הצבעים.
התמונות נאספו ברחוב שושן בירושלים. הרחוב כולו מלא באומנות רחוב ויש המון מה לצלם .
אשמח לתת עוד מידע על המקום למעוניינים.
אני פה כדי להיות מבוקר על ידכם.......!
תודה

קבצים מצורפים

• N4W_0703.JPG
    KB 422 · צפיות: 10
  • N4W_0724.JPG
    KB 354 · צפיות: 11
  • N4W_1049.JPG
    KB 360.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה

• הוסף לסימניות
הראשונה והשלישית בהחלט מבטאות את הרעיון, מה מטרת הצילום? במהלך קורס?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה.
נראה לי שיש בה עיוות חבית קל שכדאי לתקן.

• הוסף לסימניות
שווה בהחלט להשקיע בתחום, יש לך עין טובה וגישה נכונה. :)

• הוסף לסימניות
בס"ד

מיכאל, עשית לי חשק לעשות משם גלריה.

לגבי קופוז' זה טוב היה אפשר להוציא יותר 'משוגע'.

טכנית עדיף היה עומק שדה מלא. אני מבין שזה מגניב עומקי השדה השונים, אבל כשהמטרה להציג צורות צורניות וצבע עדיף את המשחקים להשאיר לזווית ולתת עומק שדה מלא כדי שנראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;432954:
בס"ד

מיכאל, עשית לי חשק לעשות משם גלריה.

לגבי קופוז' זה טוב היה אפשר להוציא יותר 'משוגע'.

טכנית עדיף היה עומק שדה מלא. אני מבין שזה מגניב עומקי השדה השונים, אבל כשהמטרה להציג צורות צורניות וצבע עדיף את המשחקים להשאיר לזווית ולתת עומק שדה מלא כדי שנראה.
כל צלם והעין שלו....
אתה מכיר את הרחוב ההוא? אשמח לבוא איתך לשם יחד! אולי ניפגש שוב...

• הוסף לסימניות
בס"ד

לא מכיר. אולי בימים הקרובים אקפוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;432952:
שווה בהחלט להשקיע בתחום, יש לך עין טובה וגישה נכונה. :)
תודה רבה חברה אני ממש נרגש!
פשוט המורה של הקורס שלי דווקא מאד ביקורתי עליי...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;432993:
פשוט המורה של הקורס שלי דווקא מאד ביקורתי עליי...!

טוב מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;432997:
תודה יוסי...
אני מקווה שאתה לא כועס עליי עוד על הפרובוקציה אתמול! זה היה ממש אי הבנה!

• הוסף לסימניות
מצויין!

קצת צפוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;432998:
תודה יוסי...
אני מקווה שאתה לא כועס עליי עוד על הפרובוקציה אתמול! זה היה ממש אי הבנה!

חלילהלי :)

• הוסף לסימניות
באמת טוב שהוא ביקורתי עליך... איך תתקדם אם כל הזמן יגיד לך שהכל בסדר? תחשוב שהכל בסדר, ותשאר במקום...
(לדעתי גם, אם הוא ביקורתי הוא יודע שתוכל להגיע עוד יותר טוב... אז הוא דורש.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck770;433112:
באמת טוב שהוא ביקורתי עליך... איך תתקדם אם כל הזמן יגיד לך שהכל בסדר? תחשוב שהכל בסדר, ותשאר במקום...
(לדעתי גם, אם הוא ביקורתי הוא יודע שתוכל להגיע עוד יותר טוב... אז הוא דורש.)
הוצאת לי את הפילים מהמה....
:)
תמונות יפות,
מצטרף למעירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה