עיצוב פנים צבע לדלת כניסה לבית- רב בריח

• הוסף לסימניות
שלום, איזה צבע כדאי לבחור לדלת כניסה לבית- דלת בייסיק חלקה.
הבית הוא בית בסגנון מודרני, ריצוף יחסית בהיר בצבע בז' בהיר
בחנות המליצו לנו על צבע בהיר- לבן- קרם
האם זה מומלץ או שכדאי צבע כהה כמו גרפיט או אפור מתכת?

• הוסף לסימניות
מאוד הולך היום הכהים,
גרפיט או אפור כהה,
זה נותן שואו לכניסה!

• הוסף לסימניות
לבפנים או לבחוץ?
אם לבחוץ יש היום טפטים מהממים לדלת כניסה

• הוסף לסימניות
האם ניתן לצבוע כל דלת פלדלת? לי יש פלדלת שהיא ישנה מלפני 25 שנה בצבע חום כזה. מצרפת תמונה:
1750841702973.png

ואם כן, באיזה צבע כדאי? ואיזה טפטים יש? אשמח לקישורים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד מישהו?
בחנות ממש אומרים לנו שהצבע הבהיר הרבה יותר יפה (קוראים לצבע גרז')

• הוסף לסימניות
לי יש אפור מתכת ובבית כל הצבעים בהירים וזה קצת נטע זר
אני כן ממליץ על צבע בהיר אם בבית יש צבעים בהירים

• הוסף לסימניות
בטקסטורה של רב בריח יש קצת נצנצים.
האם זה קל לניקוי או שהלכלוך נתפס? כי אם נלך על הצבע הבהיר ממש חוששת מלכלוכים שנתפסים...
היום יש ל טפט ואני עם ספוג פלא בשניה מנקה

• הוסף לסימניות
בהיר בפנים,
כהה בחוץ
לא אוהבת את הגוש הכהה על קיר בית לבן, זה מחשיך

• הוסף לסימניות
האם מישהו שצבע יוכל לפרט איזה סוג צבע ואם יש תמונות? ולא הבנתי לגבי המדבקות, איך מדביקים, איפה קונים, ושוב - אשמח לתמונות אם אפשר.

• הוסף לסימניות
האם ניתן לצבוע כל דלת פלדלת? לי יש פלדלת שהיא ישנה מלפני 25 שנה בצבע חום כזה. מצרפת תמונה:
ואם כן, באיזה צבע כדאי? ואיזה טפטים יש? אשמח לקישורים.
יש לך כאן 2 קישורים

• הוסף לסימניות
זה ספריי אפור רגיל שקונים בכל חנות?
לא ממש לא, גם לא ספריי, צבע אפור אטום, סוג ממש איכותי שקניתי בטמבור, נראה לי קוראים לזה שאבי שיק,
חשוב לא לקנות את לכה, רק צבע משי או מט אטום,
מצרפת קישור לצבע כזה, בטמבור היה זול יותר
ותצבעי עם רולר קטן וגם מברשת לפינות,
זה פשוט ביותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

זה המטבח החגיגי :sne:
image (36) (2).png
שמתי ליד מטבח השראה שמאד דומה בעצם לצורה של המטבח שיהיה לי, מצאתי אותו אולי פה, כבר לא זוכרת כי תיקיית ההשראות מתמלאת מידי יום...
יהיה דלפק המשך לשיש 2.5-70 ס''מ
וארונות עליונים ישרים עד למעלה על כל הקיר, בלי הבדלי עומק בגלל החלון.
בן משפחה שלי שהוא נגר הציע להשאיר את הארונות התחתונים כמו שהם ולשדרג את העליונים מטעמי חיסכון
(נוריד את הקלאפה, ואת הארון של התנור כי אני רוצה 2 תנורים)
השיש טאג' מאהל -קוורץ (עדיין לא סגרתי אשמח לשמוע על צבע אחר שיכול להשתלב או לעדן את המיקס:) אולי לבן.?)
ברז יהיה בצבע גרפיט כיור לבן.
ריצוף ART IVORI (בז' שקט כזה)
אני מאד אוהבת עץ, ובכללי מטבחים בסגנון כפרי/צימרי כזה ממש מגרים אותי (ברמה שבאלי לעשות פרגולה כזאת במטבח בתקרה..)
כמו אלו לדוגמא:
5d81cf330e3ce8aaabfd02f689f474a1.jpg82fc47799af21284c1bba113cfd25c9a.jpga1ea3ce4831d4fed5e58ab7cac971d24.jpg
איזה צבע ממליצות לעשות בארונות למעלה? אני אוהבת בהיר, לא כל כך מעניין אותי מה הולך.. חשוב לי ניקיון מאד,
הסלון ממול כך שמי שיושב על הספה צופה למטבח...
רציתי שהחזית החיצונית של הדלפק תיהיה עץ אלון, אשמח לשמוע על שילוב נוסף שלו בארונות?
והאם יש אפשרות לשלב את הארונות למטה הלבנים (אולי להחליף ידיות) או שזה מידי יהיה שישו ושמחו
כל מה שתענו לי אעריך מאד מאד!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה