כללי צבע ללוגו. איזה עדיף?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע תגובות ............הערות הכל!תודה!!!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.5 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
פותחת דף RGB ואותו מעלה לחוו"ד.

• הוסף לסימניות
החלפתי את הקובץ...אז עכשיו זה הצבעים הנכונים!

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת את השלישי ומנסה להחליף את הצבעים הקיימים בגוון יותר פסטלי, יותר רך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עכשיו זה הצבעים?, זה נראה אותו אחד

• הוסף לסימניות
השלישי לא נראה זול מדי???

• הוסף לסימניות
החלפתי את הקובץ...(תיקנתי)

• הוסף לסימניות
מבין השלושה בטוח שלא את הראשון כיוון שהעיגול האמצעי הכהה ממש מקשה על קריאות הטקסט שנמצא עליו.
אמנם לא שאלת לגבי הפונט אבל לדעתי כדאי לשנות את הפונט בעברית, הוא פונט בעייתי ולא כ"כ יפה ללוגו ולדעתי תנסי למקם אותו במקום אחר כי כרגע הוא נוגע לא נוגע בקצה שהעיגול וזה מפריע.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הצבעים של השלישי הכי מתאימים

• הוסף לסימניות
השלישי הכי מתאים, רק צריך להבהיר את הצבע הצהוב האמצעי למשהו פסטלי יותר.

• הוסף לסימניות
או שתבהירי את הצבעים למשהו פסטלי יותר שמתאים לילדים, או שתלכי על הכיוון היוקרתי יותר ותעשי זהב, צריך לראות איך זה מתקבל...
למרות שמתאים לזה גוונים מתוקים יותר, כי זה בגדים למתוקים שלך..

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לעשות משהו באמת יוקרתי את צריכה ללכת על צבע יותר מענין אבל שישאר ילדותי,

• הוסף לסימניות
הייתי עושה שכבה נוספת של הלוגו בלבן, מוסיפה לו קונטור עבה מאד ושמה מאחור,
וגם המלל של הסלוגן- לא קריא בעליל, לא הפונט, לא המיקום ולא הדחיסות

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאוד , כמו שאמרו קודמיי השלישי מתאים. ועוד הערה שכבר ציינו אותה הסלוגן צפוף, אולי להחליף פונט?

• הוסף לסימניות
:))תודה רבה לכל המיעצים זה עוזר מאודדדדדדדדד
אני ינסה לראות מה אפשר לשנות ואני יעלה את הקובץ יותר מאוחר (לביקורת...

• הוסף לסימניות
ריקי איזה עוד צבעים ילדותיים יש ?בגלל זה הכנסתי באמצע צבע יותר כהה שיקבל רצינות..

• הוסף לסימניות
כיוון נחמד.

לגבי הצבעים,
צבעים עדינים, ילדותים באותו טון ילכו פה יפה.

לגבי הפונט: הw נראה כמו n
הייתי משנה, לא אהבתי את הפונט.

ֿגם הפונט העברי לא משהו.*

• הוסף לסימניות
אופציות

קבצים מצורפים

• text.ai
    1.4 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
האחרון הכי יפה!
הצבעים פסטליים ונעימים לעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה