Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לקחתי את הגוון ששמתי בהודעה אחת לפני RA17007היינו גם שם ולא מצאנו
אני רוצה ממש בהיר - גוון של ללין....
איזה גוון לקחת ? (התמונה לא נפתחת לי)
ממש בהיר ראיתי בסטודיו קרמיקה
לקחתי את הגוון ששמתי בהודעה אחת לפני RA17007היינו גם שם ולא מצאנו
אני רוצה ממש בהיר - גוון של ללין....
איזה גוון לקחת ? (התמונה לא נפתחת לי)
יש לי 2 שישיים מקבילים חלבי ובשרי עדיין ממליצה על הפסים?במטבח למשל אני ממליצה על פס לד צמוד תקרה במקביל לארונות מטבח, גוף תלוי מעל שולחן, ופס לד מתחת לארונות עליונים
הוא בהיר מאד אבל נותן גוון בז',@עד מתי אנחנו ממש באותו קצב...מתי אמורים לסיים אצלכם?
הסתבכתי לגמרי עם הצבעים
מה אומרים 1541 האשכול אחד כתוב שהוא עדין כמעט לבן ובאשכול אחר שהוא כהה
מה האמת? ישתלב עם ריצוף אפור?
לא יודעת מה המרחק אצלך בין המקביליםיש לי 2 שישיים מקבילים חלבי ובשרי עדיין ממליצה על הפסים?
זה יוצא הרבה מטרים
לבן לדעתי פחות יפהיש לי סלון מטבח בגווני אפור בהיר.
איזה צבע מומלץ לסייד?
ללכת על גווני אפור בהיר מאד או עדיף כבר לבן?
השתמשתי בשניהם, שניהם מושלמים.מה עדיף 1541 או 1549
לבית בסגנון בהיר- סהרה
לא בטוחה שתמונות יעזרו כי בתמונה זה תמיד נראה צבע שונה וגם מאד תלוי בתאורה שיש לך..השתמשתי בשניהם, שניהם מושלמים.
1549 יותר מרשים וחתיך, אבל גם יותר כהה
1541 יותר קלאסי בעיני.
אם זה לדירת השכרה, הייתי עושה את 1541 שלא יפריע לאי מי.
אם יעזרו לכם תמונות - אשלח להתרשם
תודה!ברונדרול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים