צבע מגנטי של טמבור

• הוסף לסימניות
האם יש פה מישהוא שמכיר או התנסה?
האם הצבע שטמבור מוכרים הוא עצמו משמש כמגנט או משמש כמתכת שאליה ניתן להצמיד מגנטים?
האם ניתן לצבוע אותו על עץ?
האם יש רעיון נוסף של צבע מתכתי שיצמד למגנט?

• הוסף לסימניות
תפני לניק 'נקודות', היא מציירת ציורי קיר ומשתמשת הרבה עם צבע מגנטי.

• הוסף לסימניות
הצבע המגנטי הוא שחור, ומעליו אפשר לצבוע בצבע קיר רגיל באיזה גוון שרוצים.
אחר כך אפשר על שטח הקיר הזה להצמיד מגנטים.
זה יוצא ממש נחמד.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שהמגנט הוא ממש חלש!
אני עשיתי בבית, לפי כל ההוראות.
המקסימום שאפשר זה להצמיד דף עם מגנט. או משהו קצת יותר עבה עם 2 מגנטים חזקים.
לפני שאני עשיתי אמרו לי את זה וחשבתי: נו, זה יהיה בסדר, אבל היום אני חושבת שחבל היה על הכסף ועל העבודה. זה לא ממש פרקטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1023932:
תפני לניק 'נקודות', היא מציירת ציורי קיר ומשתמשת הרבה עם צבע מגנטי.

נכון, והיא כתבה פעם שהיא משתמשת בשכבות רבות מאד של צבע, כדי לקבל את אפקט המגנט.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי את זה בחנות מתנות ועליו הם מדביקים את כל המגנטים עם הכיתובים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1023964:
נכון, והיא כתבה פעם שהיא משתמשת בשכבות רבות מאד של צבע, כדי לקבל את אפקט המגנט.
לפי ההוראות כך צריך לעשות.
וכמו שכתבה MV - זה מצויין להדביק מגנטים, אבל להדביק משהו עם מגנטים זה בעייתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה