דרוש מידע צבע סופרקריל לעץ

• הוסף לסימניות
הלכתי לחנות לקנות צבע לצבוע חלקים ממיטה מעץ
לא יודעת אם הוא הצביע לי על משהו לא נכון
או שאח"כ אני התבלבלתי
במקום לקנות פוליאור קניתי סופרקריל
וגיוונו לי לצבע שרציתי
התחלתי לצבוע בשיא ההתלהבות
משהו הפריע לי בצביעה
ואז אני מסתכלת על הקופסא ומגלה את הטעות
יש מה לעשות?????
ניתן לצבוע עם סופרקריל???
או לחילופין להסיר אותו??

• הוסף לסימניות
הלכתי לחנות לקנות צבע לצבוע חלקים ממיטה מעץ
לא יודעת אם הוא הצביע לי על משהו לא נכון
או שאח"כ אני התבלבלתי
במקום לקנות פוליאור קניתי סופרקריל
וגיוונו לי לצבע שרציתי
התחלתי לצבוע בשיא ההתלהבות
משהו הפריע לי בצביעה
ואז אני מסתכלת על הקופסא ומגלה את הטעות
יש מה לעשות?????
ניתן לצבוע עם סופרקריל???
או לחילופין להסיר אותו??
זה לא הצבע המתאים אבל גם לא אסון גדול..
הוא פחות עמיד אבל לזרוק לא כדאי בטח אם זה כבר מגוון

צובעים שכבה אחת, ממתינים לייבוש לפי ההוראות
עוברים עם נייר זכוכית עדין
מסירים אבק וצובעים שוב

אף אחד לא יודע שזה צבע לקיר..

• הוסף לסימניות
למה אני קוראת את זה אחרי ששיפשפנו הכל???????????????
השתפשף בקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה