צבע עם מרקם/אפקט לקיר ליד המדרגות.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לצבוע את הקיר שליד המדרגות הפנימיות. (הורדנו את הבריקים הישנים שהיו שם עד עכשיו)
ראיתי שבבתים שיש שם צביעה רגילה הקיר הזה מאד מלוכלך, כנראה יש נטיה לגעת בו כשעולים/יורדים במדרגות.
מחפשת רעיון לסוג צבע שלא יבלוט עליו לכלוך, ויהיה יפה וקל לניקוי. (לא שמן)
יצא לי לראות קירות שצבועים בכל מיני אפקטים, כמו שברי זכוכית קטנטנים, צבע שנראה כמו שליכט, וכל מיני.
רק אני לא יודעת איך זה נקרא ומה מומלץ. בנוסף הקיר הנ"ל הוא המשך של קיר מרכזי בסלון,
כך שאני מעדיפה משהו שמתאים גם לצבוע את קיר הסלון, אם כבר. שגם הוא נוטה להתלכלך מהר, בזמן סעודות שבת.
ולכן לא יתאים משהו בגוון כהה מדי או מופרע מדי.. אלא משהו סולידי, עדין, בהיר, שיתן תחושת מרחב ואור.
אשמח לרעיונות הצעות וטיפים, תודה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות באתר של טמבור את כל האפקטים שכתבת עליהם
את יכולה אולי טפט
השאלה באמת איך זה משתלב לך עם הסלון, צריך לבדוק

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות באתר של טמבור את כל האפקטים שכתבת עליהם
את יכולה אולי טפט
השאלה באמת איך זה משתלב לך עם הסלון, צריך לבדוק
מעדיפה צבע ולא טפט. יותר זול ויותר קל ליישום.
הסתכלתי באתר של טמבור, הענין שהם מראים שם קירות כהים בגלריות.
ואני צריכה משהו שיתקבל יפה ואפקטיבי גם בבהיר.

• הוסף לסימניות
אנחנו מעצבים קירות בדיוק בסגנון שאת מדברת, שליכטים בכל מיני דוגמאות, עיצובים עם שברי זכוכית מרקמים יחודיים במבחר גוונים וכו'
אשמח לשלוח באישי או בייעוץ טלפוני
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0548460677

• הוסף לסימניות
@פקאן סליחה על ההקפצה
אפשר לשאול מה עשית והאם את ממליצה על כך?

• הוסף לסימניות
יש לנו מגוון רעיונות מתאימים, אם הינך מעונינת אשמח שתפני באישי

• הוסף לסימניות
נא לא להקפיץ אשכולות ישנים
ניתן לפתוח אשכול חדש עם הפניה לאשכול הישן

אנשים לפעמים טורחים ומגיבים לפותחת האשכול כשזה לא רלוונטי עבודה כלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה