וואו איזה פירוט תודה רבה עזרת לי מאוד!ודאי שיש גם בפורמייקה
כל חברה עם המס' דגם שלה.
אציין לך מס' חברות:
פורמקס- 413B ABET
בלורן-סהרה ננו PH46UM
אגר-מסדרת U אני חושבת שזה 702
כמובן ממליצה ל קודם לבחון את הצבע בראיה מקרוב.
בהצלחה!
אני רוצה את הצבע הזה לארון בגדים עם ידיות זהבודאי שיש גם בפורמייקה
כל חברה עם המס' דגם שלה.
אציין לך מס' חברות:
פורמקס- 413B ABET
בלורן-סהרה ננו PH46UM
בהצלחה!
זה לא צבע שלייף שאת יכולה לקבוע מבריק או מט. זה איך שהפורמיקה מגיעה. בד"כ מט נראה מצויןאני רוצה את הצבע הזה לארון בגדים עם ידיות זהב
מה מתאים יותר מבריק או מט?
יש לי את זה הפורמייקה של פורמקס במבריק או במטזה לא צבע שלייף שאת יכולה לקבוע מבריק או מט. זה איך שהפורמיקה מגיעה. בד"כ מט נראה מצוין
אני לא יודעת לשלוף את הדגם המדויק.@raizi gantz
מה הצבע סהרה בפורמיקה של פניקס?
הארון הגיע ב"ה בשעה טובה בחרתי את הצבע של פורמקס- 413B ABETודאי שיש גם בפורמייקה
כל חברה עם המס' דגם שלה.
אציין לך מס' חברות:
פורמקס- 413B ABET
בלורן-סהרה ננו PH46UM
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אודי'ה1 //