צבע ריהוט בחדר ילדים

• הוסף לסימניות
מחפשת לחדר בנות רעיון אחר מהצבע השמנת או הלבן הנדוש, או לפחות שילוב של צבע מענין...
אשמח לגיוונים

• הוסף לסימניות
ה"רעיון" שלי הוא שהריהוט יהיה בגוון ניטרלי כמו לבן שמנת או אפרפר והצבע יגיע מהקיר מטפט מהמדפים מהאקססוריז מצעים כריות וכד

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לבסס את המראה של החדר נטו על הריהוט
אז עץ טבעי נראה לי מהמם

• הוסף לסימניות
ב'בולעץ' וגם ב'זולה' יש הרבה דוגמאות בצבעים אחרים כמו אפור, חום וכו'
מעלה לך תמונות להשראה:
[עריכה: נטפרי חסמו משום מה, לי זה היה פתוח ואני בנטפרי... מעלה עוד אחרות]
an_001.jpg
003-2.jpg
:
Main-5.pngחדר-ילדים-ליאור.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעלה תמונות של הדמיית חדר ילדים שביצעתי
אפשר לצאת מהצבעים הכ"כ שגרתיים---

1629742034043.png

1629742062271.png

1629742097646.png

• הוסף לסימניות
ה"רעיון" שלי הוא שהריהוט יהיה בגוון ניטרלי כמו לבן שמנת או אפרפר והצבע יגיע מהקיר מטפט מהמדפים מהאקססוריז מצעים כריות וכד
גם נראה לי ככה.
צבע ניטרלי.
וידיות מענינות.
מגרות או דלת אחת בצבע שונה, ככה אם נמאס בעוד כמה שנים,אפשר לשנות..

• הוסף לסימניות
ראיתי בחיפוש את בולעץ. אבל זו רק חנות אינטרנטית. מכירה אותה? מומלץ?
לא מכירה, הצעתי לך רק לקבל משם רעיונות
מאמינה שבכל חנות רהיטים יש לא רק בצבע לבן או שמנת...

• הוסף לסימניות
את מחפשת חנות או נגר?
בכל מקרה, ראיתי חדר יפהפה שבחרו פורמייקה בדיגום עץ עדין. ועוד אחד שלייפלק אפור-עכבר, וספפה סגולה.
תסתכלי בקטלוג פורמייקות- גוון ניטרלי כמו עץ, אפור בהיר, בז', אפשר לשלב עם שמנת ע"מ שייתן אור. לשים לב שיהיה בחדר מספיק שמנת\ לבן בשביל האור. זה גם מאוד תלוי בגודל החדר, כמות הריהוט, וחלונות.
חפשי השראות בפינטרסט וכד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה