כללי צבע spot

• הוסף לסימניות
צבע שהיה מוגדר כצבע spot , מה דינו לגבי דפוס דיגיטלי, האם הוא יצא בהדפסה או לא ?
(כמובן שזה נוצר בטעות לצבע spot, זה היה אמור להיות צבע רגיל)
ומה דינו לגבי הדפסה בעיתון ?

המקרה היה כך:
שלחתי פרסומת לעיתון והלוגו היה מוגדר על צבע spot , מה שקרה, חלק מהלוגו הודפס וחלק לא ? נשמע הזוי, הנה תמונה:
הלוגו יצא כמעט כולו למעט האות ר' [יש לציין שהלוגו בנוי וקטורי טהור מקשה אחת]
העיתון ברור מאשים את הגרפיקאי, אבל למה שאר הלוגו כן הודפס אם זה צבע spot ?

קבצים מצורפים

• לזנגה 001.jpg
    3.2 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג למה חלק הודפס וחלק לא.
מה שבטוח זה שגם אם את טעית, בית הדפוס הרשה לעצמו להיות ראש קטן מאוד.
יש להם אפשרות לשנות את זה בעצמם לצבעי פרוצס.

• הוסף לסימניות
אפשר לדון אותם שזה עיתון, והכל נעשה בשניה אחרי האחרונה...
אבל מעניין לדעת באמת מה צריך להיות

• הוסף לסימניות
מעניין. תוכל להעלות את הPDF שנשלח לעיתון?

• הוסף לסימניות
ראיתי את המודעה בעיתון ולא שמתי לב לחסר...
נהניתי ממנה מאד!
אפשר לומר זאת ללקוח!

• הוסף לסימניות
מענין אני ראיתי ולא הבנתי מה קרה לר. וחשבתי לעצמי הרי עד כמה שאני זוכרת אין לר' איזשהוא אפקט שונה....
אבל דרך אגב שמעתי ממישהי שהיתה שם השבוע שהחנות מדהימה, את יכולה למסור להם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;529694:
אין לי מושג למה חלק הודפס וחלק לא.
מה שבטוח זה שגם אם את טעית, בית הדפוס הרשה לעצמו להיות ראש קטן מאוד.
יש להם אפשרות לשנות את זה בעצמם לצבעי פרוצס.
אני בטוחה ששום דפוס לא פותח כל עבודה כדי לבדוק אם זה ספוט או פרוצס... ולא רק בעיתונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה