צדיקים, עזרה דחופה!!! האוטלוק

• הוסף לסימניות
איפה מאוכסנים ההודעות של האוטלוק, מלבד בהאוטלוק עצמו?
אם אני רוצה להעתיק את כל ההודעות לגיבוי ולא לשמור אחת אחת דרך האוטלוק עצמו, איך עושים.
אני מתכוונת מה הדרך בכונן C או D
פרוגרם פיילס או איזה הסבר אחר למקום שבו הם מאוחסנים. בין בהצפנה ובין בצוןרה שאפשר לפתוח משם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כל מיני;1015818:
אם אני רוצה להעתיק את כל ההודעות לגיבוי ולא לשמור אחת אחת דרך האוטלוק עצמו, איך עושים.
פרוגרם פיילס או איזה הסבר אחר למקום שבו הם מאוחסנים. בין בהצפנה ובין בצוןרה שאפשר לפתוח משם.
המלצה, תעבירי את האשכול לפורום מייקרוסופט אופיס או לפורום תוכנה, חומרה ורשתות.
באחד מהפורומים או אולי אפילו בשניהם יש מבינים בענין...
בהצלחה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כל מיני;1015818:

מה המטרה שלך לעשות את זה?
אם זה לצורך מעבר למחשב אחר או לשחזר את המחשב ולשמור על כל זה, אז הדרך פשוטה.
קובץ> ייבוא וייצוא> ייצוא לקובץ> קובץ תיקיה אישית> לבחור אלו תיקיות רוצים לייצא> לבחור מקום ושם לקובץ> סיום.
ואח"כ לייבא אותו באותה צורה לבחור ייבוא מתוך תוכניות וקבצים אחרים> קובץ תיקיה אישית> לבחור את הקובץ> וכנ"ל.

• הוסף לסימניות
בתיקיית המסמכים יש תיקייה קבצי outlook.
פשוט להעתיק את קובץ הנתונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה