למסירה "צדקה תציל ממוות" צדקה הצילה ממוות!

• הוסף לסימניות
עם ישראל הקדושים!

כפי שראינו באשכולות של אמירת תהילים - עם ישראל אוהב להראות לאבא שבשמים כמה אנחנו אוהבים אותו.
בזכות מצוות הצדקה החטופים נצלו ממוות ושבו לחיים, בואו נראה לריבונו-של-עולם כמה עם ישראל מאוחד ומיוחד, בואו נתרום כ"א 1 שקל לצדקה, לא משנה למי - העיקר שקל אחד לצדקה.
בואו ננסה להגיע לאלף ש"ח שנתרמו ע"י עם ישראל לכבוד אביהם שבשמיים!
שוב! לא חשוב לאיזו קופה או משפחה או נזקק אנו תורמים אלא פשוט לשים שקל אחד בצדקה ובואו נגיע ליעד.

נעשה את זה על אותו עיקרון של התהלים כל אחד או אחת ששמים שקל בצדקה רושם את המספר ברשימה כאן באשכול.

(לא צריך לשים במיידי - אם זה לא זמין כרגע - אפשר לקחת מטבע של שקל אחד ולשים בצד בכוונה לשים אותו אח"כ בצדקה)

אשריכם ישראל!!!
"לפני מי אתם מיטהרים ומי מטהר אתכם - אביכם שבשמיים"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חושבת שהציניות כאן לא במקומה
מתנצלת אם הייתי חריפה מדי
אבל אני חושבת שכוונתי ברורה למדי
אני בעד צדקה ובעד כל התחזקות שהיא, בחיים לא אזלזל בשום דבר כזה
אני נגד כל קביעה נחרצת שX הוא זה שעזר/יעזור, וחושבת שאני לא היחידה
לא תפקידנו להתערב בדיני שמים, תפקידינו להתחזק בנצרך חיזוק ולהאמין שהקב"ה יעניק לנו ברצונו את משאלותינו
ולהתפלל כמובן

• הוסף לסימניות
מסכימה, אבל גם לי צרמה הקביעה שהצדקה הצילה ממוות.
על סמך מה?
כ"כ הרבה קבלות ומעשים עשו למען החטופים, מי קבע מה הציל אותם?
מתנצלת אם הייתי חריפה מדי
אבל אני חושבת שכוונתי ברורה למדי
אני בעד צדקה ובעד כל התחזקות שהיא, בחיים לא אזלזל בשום דבר כזה
אני נגד כל קביעה נחרצת שX הוא זה שעזר/יעזור, וחושבת שאני לא היחידה
לא תפקידנו להתערב בדיני שמים, תפקידינו להתחזק בנצרך חיזוק ולהאמין שהקב"ה יעניק לנו ברצונו את משאלותינו
ולהתפלל כמובן
אני לגמרי לא מסכימה עם הקביעה, גם לא היא די צרמה,
אבל חושבת שהיה אפשר לעדן מעט את האמירה,
במיוחד שהכותבת לא ביקשה תרומות, אלא רק הציעה לתת צדקה קטנה לכל קופה שהיא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה