כללי צד אחורי של הוראת קבע

• הוסף לסימניות
משהו לא מסתדר לי מבחינת קומפוזיציה.
צבעים חיבים להיות כאלו זה חלק מהלוגו הגוונים.
במיוחד הקטע העיקרי של השותפים...
וכן איזה מילה לכתוב במקום "גם"
לא נשמע לי מקצועי...
הארות והערות בכייף. המטרה לשפר! לא לשבת מדושנת עונג מול התגובות.. אז תתחילו להמטיר!!!

• הוסף לסימניות
פרוספקט יפה נקי ומכובד, לענ"ד אין שום בעיה בקומפוזיציה, מה שכן המילים "שותפים ונהנים" צמודים, כדאי לרווח בינהם. ולמה לא להוסיף צבעים אני רואה שבלוגו יש צבעוניות מסוימת אפשר לשלבה בפרוספקט..
לגבי המילה "וגם" רציתי להציע לך "בנוסף" אבל אז ראיתי שהיא מופיעה, אולי "פלוס"??. אפשר גם את הסימון פלוס.....

• הוסף לסימניות
בס"ד

עבודה מדהימה! ממש יפה!,אם את לא אוהבת את המילה ,'גם' תכתבי' בנוסף'.

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הפלוס הזה קצת צורם, תחפשי פלוס בלי קו למטה כלומר כמו קמץ הפוך.

• הוסף לסימניות
קצת עמוס, אבל עדיף על הקודם, יותר משכנע. בצד שמאל בריבועים - טקסט צמוד מאד למסגרת, זה בכוונה? חוץ מזה - ממש יפה ומזמין.

• הוסף לסימניות
פרוספקט יפה, עיצובי, מרשים ונקי.

רק ש...
1. "פלוס, גם, בנוסף ועוד"- לרגע חשבתי שאני בתוך הלקסיקון למילים נרדפות...
בעיני זה קצת לא מתאים.

2. העיטור נראה כמיותר...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
שימו לב שהפלוס מאוד מזכיר צלב

• הוסף לסימניות
מכירים פונט עם פלוס לא צלב? לא מצאתי.
אני אעשה את זה לבד...
בקשר לכל המילים שיניתי רק למילה פלוס.

• הוסף לסימניות
יותר יפה, ובאמת כדאי להחליף את הפלוס לרגיל כמו ששורילי ציינה, תיצרי אותו לבד, לא בעיה.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה