צהוב וירוק:) (בת 5!)

• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה כיף איתם:)

אשמח לכל תגובה (גם הערות)

קבצים מצורפים

• DSC_0135.jpg
    KB 500 · צפיות: 26
  • 2.jpg
    KB 360 · צפיות: 24
  • 2.png
    KB 561.1 · צפיות: 29
  • DSC_0135.png
    KB 784.8 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
אחח
איזה רך וחלומי!!
צבעים מהממים!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. העריכה מהממת
בתמונה השניה, הייתי מותרת בשעת הצילום, על קצה השער משמאל.

• הוסף לסימניות
מקסים! יופי של תמונות אחת אחת!!

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות!
לטעמי התמונה השניה, באובר.
ד"ש לימין משה...

• הוסף לסימניות
יפהפה, אוירה קסומה בניחוח ירושלמי...
אהבתי!

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!!!!
יופי של תמונות!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא קשור אליך, אבל הנעליים שלה (אפילו שהן מתוקות) הורסות את הכל.
למה א"א לשנות צבע נגיד של הנעליים?

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1198992:
קצת נסחפת לא?
הורסות הכל?? לצבוע????

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המפרגנות:)

אני לא נוהגת לשנות צבעים, אני אוהבת טבעי! לא אוהבת את ההרגשה שהתמונה לא אמיתית

ננסה פעם הבאה בעז"ה

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
באיזה שעות צילמת שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1198934:
יפה מאוד.

לדעתי אין מה לוותר עליו, הוא לא מוציא את העניין מהמצולמים, ואף יוצר מעין מסגרת לתמונה, כשמצד אחד קיר אבנים יפה, ומצד שני קצה של שער.
זה לא שער שלוקח את תשומת הלב, אלא שער שאומר "אין לך מה להסתכל עלי, תראה/י איזה מתוקים"
אבל כמו שכולנו יודעים - כל אחד וטעמו. (היה אפשר לראות את זה בתמונות הנרקיסים של קקטוס..)

גם כאן הנעלים לא כ"כ מפריעות. שימי לב לפרחים המפוזרים ליד הנעלים ולפרחים שליד הילד, עד כמה הם תואמים לצבעי הנעלים, כאילו הצלמת פיזרה אותם במכוון (רק בכמות מעטה).

ונכון שבשילוב של צבע השער וצבע הנעליים התמונה צבעונית יותר, לא זה מה ש"הורס" או יהרוס את התמונה.

לי דווקא מפריע:
1. העציץ החתוך בתמונה הראשונה בצד ימין, תורידי אותו לגמרי. גם להקטין קצת את רוחב הפס הצהוב.
2. כמו שאמר גולן ארט: התמונה השנייה קצת באובר. פוגע בבגדים על הילד, ובעיקר בחלק ראשו..

תמונות יפות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tommal;1199106:
לדעתי אין מה לוותר עליו, הוא לא מוציא את העניין מהמצולמים, ואף יוצר מעין מסגרת לתמונה, כשמצד אחד קיר אבנים יפה, ומצד שני קצה של שער.
זה לא שער שלוקח את תשומת הלב, אלא שער שאומר "אין לך מה להסתכל עלי, תראה/י איזה מתוקים"
אבל כמו שכולנו יודעים - כל אחד וטעמו. (היה אפשר לראות את זה בתמונות הנרקיסים של קקטוס..)

גם כאן הנעלים לא כ"כ מפריעות. שימי לב לפרחים המפוזרים ליד הנעלים ולפרחים שליד הילד, עד כמה הם תואמים לצבעי הנעלים, כאילו הצלמת פיזרה אותם במכוון (רק בכמות מעטה).

ונכון שבשילוב של צבע השער וצבע הנעליים התמונה צבעונית יותר, לא זה מה ש"הורס" או יהרוס את התמונה.

לי דווקא מפריע:
1. העציץ החתוך בתמונה הראשונה בצד ימין, תורידי אותו לגמרי. גם להקטין קצת את רוחב הפס הצהוב.
2. כמו שאמר גולן ארט: התמונה השנייה קצת באובר. פוגע בבגדים על הילד, ובעיקר בחלק ראשו..

תמונות יפות!

אתה יכול לקרוא לי גולן;)

• הוסף לסימניות
לי דווקא מפריע:

בוקר טוב:)
זה דף מתוך האלבום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה