ילדה שמשוגעת על צמיחה ופרחים, כל הזמן קוטפת ושוזרת זרים, אז הנה היא בסביבתה הטבעית.
ש שרי גוטשטיין - רגעים משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 21/6/18 הוסף לסימניות #1 ילדה שמשוגעת על צמיחה ופרחים, כל הזמן קוטפת ושוזרת זרים, אז הנה היא בסביבתה הטבעית.
מ מישיי משתמש פעיל עיצוב גרפי צילום מקצועי 22/6/18 הוסף לסימניות #2 וואו תמונה מדהימה! עם פוטניציאל להיות יותר מדהימה... הפנים קצת אדומות צריך להוריד את האדמומיות ולהבהיר אותן קצת, או בעצם את כל התמונה להבהיר...
וואו תמונה מדהימה! עם פוטניציאל להיות יותר מדהימה... הפנים קצת אדומות צריך להוריד את האדמומיות ולהבהיר אותן קצת, או בעצם את כל התמונה להבהיר...
V .V.I.P משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 24/6/18 הוסף לסימניות #3 המהממת הזו יפה גם במציאות! בלי עין הרע, ממש מתוקה.
ש שרי גוטשטיין - רגעים משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 24/6/18 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י ת ה י ל ה: המהממת הזו יפה גם במציאות! בלי עין הרע, ממש מתוקה. לחצ/י כדי להרחיב... תהילה, איזה מחמאה, כיף לקבל אותה תמיד.
נכתב ע"י ת ה י ל ה: המהממת הזו יפה גם במציאות! בלי עין הרע, ממש מתוקה. לחצ/י כדי להרחיב... תהילה, איזה מחמאה, כיף לקבל אותה תמיד.
ש שרי גוטשטיין - רגעים משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 24/6/18 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י מישיי: וואו תמונה מדהימה! עם פוטניציאל להיות יותר מדהימה... הפנים קצת אדומות צריך להוריד את האדמומיות ולהבהיר אותן קצת, או בעצם את כל התמונה להבהיר... לחצ/י כדי להרחיב... איל אני אוהבת כאלה תגובות שעוזרות להקפיץ תמונות אז הנה התמונה ואשמח לתגובות מכולכן:
נכתב ע"י מישיי: וואו תמונה מדהימה! עם פוטניציאל להיות יותר מדהימה... הפנים קצת אדומות צריך להוריד את האדמומיות ולהבהיר אותן קצת, או בעצם את כל התמונה להבהיר... לחצ/י כדי להרחיב... איל אני אוהבת כאלה תגובות שעוזרות להקפיץ תמונות אז הנה התמונה ואשמח לתגובות מכולכן:
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת