דרוש מידע צהרון - מה החוק - ההפתעה שפתאום מגיע ה־1 בספטמבר

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח למידע לגבי צהרון של גני בית יעקב בירושלים.
נראה שכל שנה הם פותחים את הרישום מאוד מאוחר – ממש בתחילת השנה – ואז לוקח עוד כשבועיים שלוש עד שבפועל נפתח הצהרון

השנה נמסר לי שנרשמו פחות מ-22 ילדים (המינימום לפתיחה), ולכן הצהרון לא נפתח. למרות זאת כבר ירדו מחשבוני שני תשלומים של 180 ₪ כל אחד.

מה החוק אומר לגבי מצב כזה?
באמת יש מינימום לפתיחת צהרון?
מה לגבי הרישום הם לא אמורים לפתוח את הרישום יותר מוקדם?
ומה עם הכסף שכבר ירד לי?
ואיך אפשר לוודא שבשנה הבאה זה לא יחזור על עצמו?

• הוסף לסימניות
שלום,
נראה שכל שנה הם פותחים את הרישום מאוד מאוחר – ממש בתחילת השנה – ואז לוקח עוד כשבועיים שלוש עד שבפועל נפתח הצהרון

השנה נמסר לי שנרשמו פחות מ-22 ילדים (המינימום לפתיחה), ולכן הצהרון לא נפתח. למרות זאת כבר ירדו מחשבוני שני תשלומים של 180 ₪ כל אחד.

ומה עם הכסף שכבר ירד לי?
אני בעד שיתחילו כבר את הרישום לצהרון של תשפז
מה לא מספיק חודשיים חופש???

• הוסף לסימניות
החוק אומר שצריך מינימום נרשמים בכיתה כדי לפתוח כיתה.

לגבי הרישום- את צודקת.
אבל הקול קורא של משרד החינוך התעכב, ובעקבותיו הכל.

אני אתמול פתחתי צהרונים , ו2 כיתות חיברתי בינתיים, ביחד הם עוברים את המינימום, כדי שיוכלו להיפתח עד שיתמלא הרישום ואז נפצל.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה
את יכולה להפנות אותי איפה כתוב מה המינימום?
ומה זה הקול קורא הזה?
משום מה יש לי ילד גם בחיידר והם פתחו מיד ב1 את הצהרון

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה
את יכולה להפנות אותי איפה כתוב מה המינימום?
ומה זה הקול קורא הזה?
באתר של איפה שרשמת את הילד [מאיזה עיר את?] רשום שם שפתיחת הצהרון מותנית במינימום נרשמים, וזה דבר ידוע.
אצלינו רק כיתות א' נפתחו כי כיתות ב' נכון להרגע עומד עדיין על 25 ילדים ברישום, ועד שלא יהיה לי 28 לא אוכל לפתוח ,
[28 אצלי בכל אופן, אולי אצלכם זה 22, כנראה זה שונה בין גנים לבתי ספר]

• הוסף לסימניות
שלום,

ומה עם הכסף שכבר ירד לי?
כמה ילדים יש להם בגן?

• הוסף לסימניות
ביום שמפעילי הצהרונים יחויבו להחזיר להורים תשלומים עבור תקופות שבהם הצהרון לא פעל
פתאום כל הצהרונים יפתחו בראשון לספטמבר
עד אז-תמיד יהיו בעיות ביוקרטיות שימנעו את פתיחת הצהרונים בזמן

• הוסף לסימניות
מותר לפתוח לפי החוק רק ב3/9 אחרי יומיים הסתגלות.

כנראה היה להם רישום טוב, אז פתחו בזמן, ושוב , זה לא הזמן החוקי. מעניין

• הוסף לסימניות
ביום שמפעילי הצהרונים יחויבו להחזיר להורים תשלומים עבור תקופות שבהם הצהרון לא פעל
פתאום כל הצהרונים יפתחו בראשון לספטמבר
עד אז-תמיד יהיו בעיות ביוקרטיות שימנעו את פתיחת הצהרונים בזמן
צודקת!!

• הוסף לסימניות
לבת אחת שלי נפתח ולבת השנייה לא, למה? כי אין סייעת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אצלנו יש המון בעיות עם הצהרונים.
שנה שעברה פתחו ובחודש שבט סגרו
כי הסייעת עזבה ולא מצאו מישהי אחרת.
הזייה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא קשור, גם אם הגן מכיל ביום יום שלו רק 20 ילדים, ומתוכם 17 נרשמו לצהרון, הם מתחברים לגן אחר.
יש מינימום הרשמה - 22/28
ממש לא לבת שלי יש 23 ילדות בגן ונרשמו 17 ילדות ונפתח הצהרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה