נכתב ע"י חויד;848616:חברה, תרגיעו!
אין צהרנים בכל הארץ!!
נכתב ע"י rivkabrk;848503:באיזה איזור?
מכירה ברשב"י משהי מעולה
נכתב ע"י חויד;848616:חברה, תרגיעו!
אין צהרנים בכל הארץ!!
איך נרגיע כשכל יום אני מחפשת סידור אחר או מפסידה שעות עבודה שבסופו של חודש מצטבר לכדי...(חוץ מהפרצופים של הבוס...)
ואגב אחותי גרה בהר נוף ויש להם צהרונים כרגיל עם דרגה!
מה שהכי לא ברור איך כולם שותקים? (אמרו לי לא פעם אין טלפונים..אין תלונות אז למה להתאמץ?)
ואיך כולם מסתדרים?
נכתב ע"י חויד;848726:צהרים פרטיים יש!
צהרים מטעם התמ"ת - אני ביררתי יסודי אמרו לי שבינתיים - אין!
מאוד מוזר מה שאת אומרת
אני באמת לא מבינה למה ההורים שותקים
ועוד יותר לא מבינה מה עושים??
נכתב ע"י מי;848772:הדבר היחיד שמוזר לי פה זה ההפתעה הקולקטיבית...
מה, באמת אף אחד לא שם לב שהיה כתוב שוב ושוב בעיתונים שזה מה שהולך לקרות???
אם היה פרטי - חצי נחמה!נכתב ע"י mig;848782:מפגרים, (סליחה על הביטוי, לא מצאתי משהו מעודן יותר שהולם רק גרוע יותר...)
מכניסים עיזים ע"מ להוציא.
שמא תגידו לי משהו אחד טוב שיצא מועדת טרכטנברג הזו?
אין מה לעשות אלא לשלוח פרטי,
אולי תנסי לדבר עם אמא שלא עובדת של אחד מחברי ילדייך ואת סומכת עליה שהילד יגיע אליהם תמורת תשלום.
נכתב ע"י מי;848772:הדבר היחיד שמוזר לי פה זה ההפתעה הקולקטיבית...
מה, באמת אף אחד לא שם לב שהיה כתוב שוב ושוב בעיתונים שזה מה שהולך לקרות???
גם מורות עובדות עד 4....נכתב ע"י חויד;848799:איזה קריירה ?
חוץ ממורות וגגנות (כמעט) כולם עובדים עד 4!
(אה.. וגם מי שעובדת פרטי..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים