צהרונים=צערונים. נמאס!!!

• הוסף לסימניות
הבנין הסמוך לי מאכלס גן עיריה של בנות נחמדות. וכל היום לא מפריע כלל. אלא שמתחיל הצהרון ומהשעה 1:30 עד 3:45 הילדות זרוקות בחצר בשמש הקופחת ולא עושות דבר חוץ מלריב ולצעוק מרוב עיפות. (יש רבע שעה שקט כי הן נכנסות לאכול וגם זה לא כולן נכנסות)
מיותר לציין שהגננת צעירונת ללא שום שליטה עליהן במקום לנסות להעסיקן בתוך הגן יושבת במזגן בפתח הגן והן עושות ככל העולה על רוחן.
החדר שינה שלי פונה לגן ואחרי סגירת תריסים וזכוכית והפעלת מזגן זה עדיין בלתי נסבל.
אנא עצה (חופשת לידה ללא מנוחת צהריים זה עונש בשבילי)
יש איזה חוק להגנתי? משהו של שעות מנוחה...
למי לפנות?

והעלתי זאת כאן כדי שאתן אמהות תבדוקנה מה קורה בגני בנותיכן והאם הן שוהות בשמש שעתיים רצופות בשעות הכי חמות....!?

אשמח לכל פיסת מידע.

• הוסף לסימניות
ניסית לדבר עם הגננת?
לדעתי, אם היא תדע כמה זה מפריע, היא תתאמץ להעסיק אותן בפנים. (אמנם זה ידרוש ממנה הרבה, ואולי לא משתלם לה לעומת מה שהיא משתכרת, אבל לא תהיה לה ברירה...)

• הוסף לסימניות
תתלונני לרכזת

• הוסף לסימניות
אני כאמא לילדה בצהרון
היתי שמחה לקבל כזה דיווח משכנה של הגן.

תוכלי ליצור קשר טלפוני עם אחת האימהות האכפתיות (לא אלו שזורקות את הילדים לצהרון כדי שיהיה להם שקט כמה שיותר)
ואם את לא מכירה אז פשוט לעמוד ליד השער בשעה 16:00 ולפגוש באחת האמהות.

• הוסף לסימניות
אין רכזת להתלונן, אין בכלל תקציב לרכזת צהרונים.
הצעירונת שאמורה לשמור זה המקסימום שמפעיל הצהרונים יכול לממן מהגרושים שמשרד החניוך מעביר לצהרונים בחינוך הבלתי רשמי.
ככה זה. אנחנו סוג ש.
ואין מה לפנות לרשת שמפעילה את הגן כי גם להם אין שום סמכות. הם רק חייבים להביא את הגן להפעיל בו צהרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;1264062:
ניסית לדבר עם הגננת?
לדעתי, אם היא תדע כמה זה מפריע, היא תתאמץ להעסיק אותן בפנים. (אמנם זה ידרוש ממנה הרבה, ואולי לא משתלם לה לעומת מה שהיא משתכרת, אבל לא תהיה לה ברירה...)

אמת.
לא נגשתי עדיין לצוות הצהרון כי העדפתי קודם לדעת אם יש איזה חוק לטובתי ואז להודיע לה נחרצות ולא סוג של תחנונים והתרפסות.
ואל תזלזלי הן מקבלות 45 ש"ח לשעה (ככה אני שמעתי) ולא קרה כלום אם היא תרכז לסיפור / יצירה וכד'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1264316:
אין רכזת להתלונן, אין בכלל תקציב לרכזת צהרונים.
הצעירונת שאמורה לשמור זה המקסימום שמפעיל הצהרונים יכול לממן מהגרושים שמשרד החניוך מעביר לצהרונים בחינוך הבלתי רשמי.
ככה זה. אנחנו סוג ש.
ואין מה לפנות לרשת שמפעילה את הגן כי גם להם אין שום סמכות. הם רק חייבים להביא את הגן להפעיל בו צהרון.

טוב אז בלי רכזת...... יש חוק של מנוחה בין 2-4?
או סתם צער ילדים קטנים שמתיבשים בשמש בני ברקית.

• הוסף לסימניות
דווקא אצל הבת שלי בצהרון
כל יום חוזרת עם יצירה אחרת...
פה ושם יש הפעלות שונות פסטלינה/בלונים ועוד
היא מאוד נהנית..

• הוסף לסימניות
אולי זה תלוי בעיר המגורים,
אבל אצלינו בירושלים
יש צהרונים, עם מדריכות נהדרות, ועם פיקוח
ועל כל שאלה/ הערה/ הארה
יש למי לפנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1264350:
דווקא אצל הבת שלי בצהרון
כל יום חוזרת עם יצירה אחרת...
פה ושם יש הפעלות שונות פסטלינה/בלונים ועוד
היא מאוד נהנית..

מעולה. איזה יופי. הלוואי על הגן המטריד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1264362:
מעולה. איזה יופי. הלוואי על הגן המטריד....

מה שבטוח זה לא אמור להיראות כמו שאת מתארת
יש איזה גוף שאחראי על זה, העירייה?
צריך לפנות לגורמים המתאימים לטפל...
או שבאמת לפנות להורים ולידע אותם מה מתרחש בגן, והם כבר יפעלו
בתקווה שההורים שם יותר פעילים מהגננות ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1264412:
מה שבטוח זה לא אמור להיראות כמו שאת מתארת
יש איזה גוף שאחראי על זה, העירייה?
צריך לפנות לגורמים המתאימים לטפל...
או שבאמת לפנות להורים ולידע אותם מה מתרחש בגן, והם כבר יפעלו
בתקווה שההורים שם יותר פעילים מהגננות ;)

זהו זה יהיה הצעד הבא. כי היום הגיעו מים עד נפש........
זרקו משחקים וחולות וקראו קריאות גנאי לכל עבר. משהו הזוי.
חכו אני אגש לדבר חד משמעית ואחזור אליכן עם רשמים ואולי תוצאות מרנינות... ושקטות!

• הוסף לסימניות
אפשר גם לדבר בנחת ובלי עצבים....
קחו בחשבון שהגננת לא יודעת על כל מה שמתרקם סביבה ברגעים אלה,
היא באה מחר ליום רגיל ולא מתכננת כזה שפכטל....
אז קצת התחשבות! בבקשה!

• הוסף לסימניות
תוכלי לומר לה שאת יכולה להשיג לה ספר יצירות בפלסטלינה.. זה מעסיק את הבנות שעות
(אני מוכנה להלוות לה) מסכנות הבנות.
אצלינו הצהרונים מקסימים, סוף סוף הרזונה שלי פתחה את הפה ואוכלת עוף..
וחוזרת עם יצירות. והם גם משחקים בחצר בטרמפולינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1264496:
אפשר גם לדבר בנחת ובלי עצבים....
קחו בחשבון שהגננת לא יודעת על כל מה שמתרקם סביבה ברגעים אלה,
היא באה מחר ליום רגיל ולא מתכננת כזה שפכטל....
אז קצת התחשבות! בבקשה!

אהבתי, את צודקת.
האמת זה טוב שהוצאתי את העצבים כאן ואליה ניגש יותר בנחמדות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1264037:
הבנין הסמוך לי מאכלס גן עיריה של בנות נחמדות. וכל היום לא מפריע כלל. אלא שמתחיל הצהרון ומהשעה 1:30 עד 3:45 הילדות זרוקות בחצר בשמש הקופחת ולא עושות דבר חוץ מלריב ולצעוק מרוב עיפות. (יש רבע שעה שקט כי הן נכנסות לאכול וגם זה לא כולן נכנסות)
מיותר לציין שהגננת צעירונת ללא שום שליטה עליהן במקום לנסות להעסיקן בתוך הגן יושבת במזגן בפתח הגן והן עושות ככל העולה על רוחן.
החדר שינה שלי פונה לגן ואחרי סגירת תריסים וזכוכית והפעלת מזגן זה עדיין בלתי נסבל.
אנא עצה (חופשת לידה ללא מנוחת צהריים זה עונש בשבילי)
יש איזה חוק להגנתי? משהו של שעות מנוחה...
למי לפנות?

והעלתי זאת כאן כדי שאתן אמהות תבדוקנה מה קורה בגני בנותיכן והאם הן שוהות בשמש שעתיים רצופות בשעות הכי חמות....!?

אשמח לכל פיסת מידע.

את גרה בבנין שלי במקרה?
זה לא רק בצהרים זה גם כל שעות הבוקר אין סיכוי לישון בכלל. גם אם הילדות בתוך הגן ולא בחצר,הדיסק של השירים בקולי קולות.
הגן הוא בתוך דירת מגורים בבנין ליד כאשר חלון החדר שינה פונה לתוך הגן.
ס-י-ו-ט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1264813:
את גרה בבנין שלי במקרה?
זה לא רק בצהרים זה גם כל שעות הבוקר אין סיכוי לישון בכלל. גם אם הילדות בתוך הגן ולא בחצר,הדיסק של השירים בקולי קולות.
הגן הוא בתוך דירת מגורים בבנין ליד כאשר חלון החדר שינה פונה לתוך הגן.
ס-י-ו-ט

הלוואי שהייתי שכנה שלך.;)
כ"כ חלמתי לעשות אצלך בוק לארבעת בני... אבל אני מב"ב.
אם את עושה סטודיו נייד תעדכני את הפרוגיסטיות.
ובמשך היום אני לא מתלוננת כי ידעתי שיש גן ואם לא הייתי רוצה לא הייתי קונה (פלוס מהמם שהגן חד קומתי ויש מרחב פתוח). אבל אחרי תקופת מגורים יפה ונחמדה נפל עלי הסיוט הזה.
מבינה אותך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1264823:
הלוואי שהייתי שכנה שלך.;)
כ"כ חלמתי לעשות אצלך בוק לארבעת בני... אבל אני מב"ב.
אם את עושה סטודיו נייד תעדכני את הפרוגיסטיות.
ובמשך היום אני לא מתלוננת כי ידעתי שיש גן ואם לא הייתי רוצה לא הייתי קונה (פלוס מהמם שהגן חד קומתי ויש מרחב פתוח). אבל אחרי תקופת מגורים יפה ונחמדה נפל עלי הסיוט הזה.
מבינה אותך!

תודה על המחמאות מחמם את הלב :)
אצלנו בבנין זה קצת שונה, כשעברנו לגור לא היה בניין לידינו כלל וגם לא היה אמור להיות, קומבינות של הקבלן הולידו בנין רב ממדים המכיל 24 דיירים , כשאת קומת הקרקע מכר למנהל מוסדות כאן בבית שמש, שהפך את הדירה לגן של הרשת.

לפני שרכשנו את הדירה בררנו טוב מה הולך להיות שם, ולכל הגורמים שפנינו אמרו לנו שזהו שטח ציבורי שאין סיכוי שיבנו שם:mad::mad:

בסוף לא סתם בנו , אלא הכניסו לנו גן של 32 ילדות לתוך הבית:eek:

איזה כיף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1264830:
תודה על המחמאות מחמם את הלב :)
אצלנו בבנין זה קצת שונה, כשעברנו לגור לא היה בניין לידינו כלל וגם לא היה אמור להיות, קומבינות של הקבלן הולידו בנין רב ממדים המכיל 24 דיירים , כשאת קומת הקרקע מכר למנהל מוסדות כאן בבית שמש, שהפך את הדירה לגן של הרשת.

לפני שרכשנו את הדירה בררנו טוב מה הולך להיות שם, ולכל הגורמים שפנינו אמרו לנו שזהו שטח ציבורי שאין סיכוי שיבנו שם:mad::mad:

בסוף לא סתם בנו , אלא הכניסו לנו גן של 32 ילדות לתוך הבית:eek:

איזה כיף

עד היכן החוצפה מגעת? זה משגע אותי!
אני מאמינה שגם אין סיכוי למלחמה...
גם אצלנו אמרו שטח ציבורי בתפלה שאכן לא יבנה שם כלום כי אם יבנו אני בורחת...............:eek:

• הוסף לסימניות
לפעמים ברגעים ממש קריטים אני יורדת לגן ומבקשת מהגננת,להנמיך את הווליום/להכניס אותן לגן, אבל לא תמיד זה מתקבל בברכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה