הרישום נפתח והמפעילים מבחינתם היו פותחיםברוב הערים כבר נפתח הרישום היום מצו"ב לינק https://petachya.org.il/
(לא שאני יודע מה זה אומר..)תכלס מישהו יודע מתי מתחיל צהרונים
שמעתי שזה מתעכב בגלל שעדיין לא יצא הקול קורא ממשרד החינוך
(ומצד שני שמעתי משהו שעריית בני ברק לקחה על עצמה את האחריות על הצהרונים עד שיצא הקול קורא )
מישהו יודע קצת יותר פרטים ?
שמועה נכונהשמעתי - שמועה לא מוסמכת:
הקול קורא לא יצא עדיין זה בדרך לוקח כמה ימים עד לפתיחה, בבני ברק העמותה שמפעילה את הצהרונים עושה רישום מוקדם כדי שיוכלו להערך ולפתוח מיד עם קבלת הקול קורא
כמה ימים מאז שמתפרסם הקול קורא?שמועה נכונה
מדברים על צפי לפרסום כבר השבוע, מקווה שזה אכן יקרה. אם הרשות המקומית כבר ערוכה – הצהרון יכול להיפתח מיידית.כמה ימים מאז שמתפרסם הקול קורא?
יש צפי לפרסום?
זה ככה כל שנהשמעתי - שמועה לא מוסמכת:
הקול קורא לא יצא עדיין זה בדרך לוקח כמה ימים עד לפתיחה, בבני ברק העמותה שמפעילה את הצהרונים עושה רישום מוקדם כדי שיוכלו להערך ולפתוח מיד עם קבלת הקול קורא
הזוי שאמורים להרשם בלי לדעת מראש כמה ישלמו (בדיוק כמו ההזיה במעונות)עדיין המדינה לא פרסמה את העלות, לכן בינתיים גובים ע''פ שנה שעברה.
אותו מספר, רק בסוף 01 ולא 10למי יש את המספר של הרישום בגני עיריה בבני ברק?
לא התקליט- 0747601910,
נכון, לכן חילקתי לעשרה תשלומים, מקסימום אני יבטל.הזוי שאמורים להרשם בלי לדעת מראש כמה ישלמו (בדיוק כמו ההזיה במעונות)
בבתי ספר גם אומרים שאי אפשר לבטל, אבל בשקט אמרו שבשבועיים שלוש הראשונים אפשר עדיין, אם משלמים בצ'ק או במזומן, אפשר לבקש להחזיר אם הילדה לא רוצה את הצהרוןנכון, לכן חילקתי לעשרה תשלומים, מקסימום אני יבטל.
אצלנו השנה הצהרון נפתח ב 1.9זה ככה כל שנה
ומרתיח בכל פעם מחדש.
הגיע הזמן שמדינת ישראל תיערך בזמן!!!! להפעלת צהרונים ולקבלת דרגה לסבסוד מעונות!
הכוונה שבראשון בספטמבר או מקסימום בשני יתחילו צהרונים, קול קורא יפורסם בסוף השנה הקודמת או במהלך החופשה וכו'
ולגבי דרגות- יפרסמו מבחני תמיכה ביוני כדי שההורים יספיקו לקבל דרגה לפני תחילת הלימודים!! נמאס לי לממן את הסחבת של משרד העבודה ולקבל החזרים רטרו!! זה כסף שאני חייבת למחיה החודשית!!
כן יש מקומות שהשכל מגיע מהר ויש מקומות שלאט... תכלס זו עזרה גדולה להורים עובדים שבאמת תקועים!אצלנו השנה הצהרון נפתח ב 1.9
גם בגן עירייה וגם בחיידר!!
העיקר יש צהרוןכן יש מקומות שהשכל מגיע מהר ויש מקומות שלאט... תכלס זו עזרה גדולה להורים עובדים שבאמת תקועים!
קחי בחשבון שזה עוד לפני הקול קורא, כך שיתכנו שינויים.
לא נראה לי שזו דבורנית ממשרד החינוך...דבורנית דבש בת החמישים ושש חזרה בשבוע שעבר מטיול אוגוסט מהמם עם חברות בקרוז לניו זילנד ואור הבן היחיד שלה בטיול אחרי צבא בדרום אמריקה, היא עובדת במשרד החינוך ואין לה צל של מושג מה נדרש מאמא צעירה עם ששה ילדים מתחת גיל 15 שעובדת עד ארבע ובעלה לומד מחוץ לעיר עד שמונה ואם אין צהרון אז היא צריכה להפסיד שעות עבודה.
מה דחוף לדבורנית לטפל בקול קורא של הצהרונים? מה ההבדל אם יפתחו מחר, בעוד שבוע או בכלל לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //