צהרנים-האם חובה לשם מראש???

• הוסף לסימניות
קיבלנו מכתב שנרשמנו לצהרנים
והם דורשים סכום עצום כמקדמה
(רישום: 150 ש"ח,
שכ"ל מראש לספטמבר: 630 ש"ח,
ולחודשים אוקטובר יוני 315 לכל חודש
ס"ה: 1410!)
נשמע לי הזוי לחלוטין לשלם כזה סכום לפני תחילת שנה"ל
ואח"כ להתחנן על נפשנו ב"החזרים" כמו שכבר חוינו השנה על בשרנו את התנהלות התמ"ת בנושא ה"דירוגים"

מישהו יודע אם אי תשלום מעכב לרישום???
(כמובן שהם כותבים שברגע שיהיה דרגה יחזור הכסף... אבל רק לפני חודש קיבלתי את ההחזרים לדרגות לשנה זו אני כבר לא סומכת בקטע הזה..)

מי מכיר את ההתנהלות???- כמובן יש אזהרה שהבטחת המקום רק למשלמים מראש וכו'..

וסתם אגב- כל הכספי רישום האלה מי בדיוק נהנה מהם ולאיזה כיס הם "נוזלים"????

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תשובה ממקור מוסמך, אלחש לך כי לחשה לי ידיה קרובה העובדת במעון (מהצד הניהולי) כי בעלי המעון דרשו ממנה לדרוש מההורים דמי רישום- את הסכום המירבי שהתמ"ת מאפשר לדרוש ובנימוק כה נחוץ ומשכנע:"אם מותר, למה לא לנצל את ולדרוש את הסכום עד הסוף?" ולאן הכסף הולך? לשיפור המאזן החיובי של הרווחים, אלא מה? (העובדות מקבלות שם שכר מינימום ולא משכורת חודשית, חלילה, רק לפי שעות. כשאחת התמרמרה השיבו לה הבעלים:"בבקשה, את יכולה ללכת, יש לי אוטובוסים מלאים במטפלות שיסכימו לעבוד פה!")

• הוסף לסימניות
דמי רישום זו אכן מכה...
אצלינו שמעתי שמנהלת המעון מקבלת את זה לכיסה כדי לשדרג את המעון (דמי רישום 280 ש"ח + ריתמיקה 360 + 600 מיקדמה)
כל שאר הכסף אם את זכאית לדרוג תקבלי בחזרה.
השנה קיבלתי רק החודש החזר על הצהרונים (אבל מהרגע שקיבלתי דרוג לא גבו לי יותר כיון שזה התקזז עם מה ששילמתי בתחילה)
כמו"כ במעון חודש אחד לא גבו לי בתור החזר. ועוד חודש לא גבו כי היתה את המיקדמה ששולמה מראש..
אז את הכסף תראי בסוף השאלה מתי

• הוסף לסימניות
אם את שואלת אותי לא כדאי לשלם את זה.
אנחנו שילמנו שנה שעברה את מלא הסכום ואח"כ לא החזירו כלום כי הם לא הצליחו לקבל בכלל אישור מהתמ"ת. ומה שהיה שילמתי על עשרה חודשים ואח"כ סגרו את הצהרון וכסף אן!
תבדקי טוב טוב אם שווה לך ואם באמת יהיה דרוג וכו'.

• הוסף לסימניות
דמי רישום זה באמת חוצפה! במעונן דורשים 280 ש"ח דמי רישום. על מה ולמה? זה לוקח מהמנהלת בדיוק 5 דק' לרשום את הילד. זה מוגזם!!

צריך לעשות מחאה גם על הדברים האלה. לוקחים ממנו הון תועפות במעונות, גנים וצהרונים. ואין פוצה פה ומצפצף..

אגב, לגבי החזרים - הבת שלי היתה השנה במעון של גני בית יעקב (גור), ושם הם היו מאד בסדר איתנו - אע"פ שהדרגה מהתמ"ת הגיעה רק באמצע השנה, הם נתנו לי לשלם רק את הסכום של דרגה 3 שהייתי צריכה לקבל. בהטבחה שלי שאם אקבל דרגה גבוהה יותר אשלם את ההפרש. ואכן קיבלתי דרגה 3 והם החזירו לי רק על החודשיים הראשונים ששילמתי מלא.

אז שווה לנסות לבקש מהם.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שדמי רישום זה חוצפה.
ויש לכך הסבר פשוט אם לא היה דמי רישום הייתי רושמת לכמה מעונות ואח"כ מחליטה ככה שיש את רושמת למה שאת רוצה לשלוח. ואל תשכחו את מי שרושם ולא בא.. למנהלת המעון זה המון כאב ראש שבמקום 12 ילדים מגיעים שישה...
מה שכן אולי היה צריך להיות שמי שכן בא בסוף יחזירו לו את זה...

• הוסף לסימניות
אפשר לגבות דמי רישום סמליים. 100 ש"ח נניח. אבל 300 ש"ח?! זה לא נראה לך מוגזם? זה מחיר של חצי חודש במעון! מילא כמו שאמרת - שהיו מחזירים בתחילת השנה, או מקזזים את זה מהתשלום של השכ"ל של החודש הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה