נכתב ע"י סולו;865905:איברהים /מוחמד/ג'ליל/אחמד/מוסטפה/חסן/עבדול/חליל/יוסוף/עבדלה טמבלה....
מחק את המיותר הוסף את החסר.
לא באמת התכוונת שנזהה אותו?
או שזה יאסר ערפאת [רק בגלל הכפייה הנצחית...]
נכתב ע"י שירה 7;865912:היי, פחדתי לכתוב את כל השמות הללו....
שמא נפגע באיזשהו משהו מכובד.....
![]()
דווקא חשבתי על הכיוון ...נכתב ע"י beni1;865920:טוב כניראה שאני לא טוב בזה כי אני באמת התכוונתי למישהו מכובד
נביא (יהודי ) מתקופת החורבן![]()
נכתב ע"י סולו;865927:דווקא חשבתי על הכיוון ...
אבל איך ציפית שנזהה???לא זכור לי שראיתי אותו גם לא בגילגולים קודמים
חוצ מזה האש בעיניים מזכיר איזה ערבי צמא דם.
הלוואי ...(שאני יגיע לרמה של מי שניסיתי לצייר)נכתב ע"י נוי;865930:חשבתי שזה דיוקן עצמי![]()
טוב מאוד ...נכתב ע"י צברית;865938:ירמיהו..........
אחרי שאמרת חורבן, התחלתי לראות דמעות, אש ועצב...
לפני זה ראיתי ערבי צמא דם.
אני מסכים שזה לא בדיוק לענייןנכתב ע"י רוצה טוב;865993:כן זה ירמיהו. אתמול ראיתי אותו הוא נראה בדיוק כך!!!
ולעצם הציור זה קצת לא לעניין לתאר בכזה ציור את ירמיהו, ודו"ק וק"ל ותשכח.
נכתב ע"י צברית;865938:ירמיהו..........
אחרי שאמרת חורבן, התחלתי לראות דמעות, אש ועצב...
לפני זה ראיתי ערבי צמא דם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים